Η ΕΛ.ΑΣ στο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ε.Δ& Σ.Α 2018


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2018 (21-25/05)

Έληξε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό «Παύλος Μπακογιάννης» στο Κερατσίνι το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2018 για το άθλημα της πετοσφαίρισης.
Νικήτρια ήταν η ομάδα του Στρατού Ξηράς.
Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη  3-1 επί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Στην συνέχεια ηττήθηκε από την νικήτρια ομάδα του Στρατού Ξηράς με 0-3 σετ.
Στον τρίτο αγώνα εναντίον της Πολεμικής Αεροπορίας καίτοι η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. προηγήθηκε με 2-1 σετ, τελικά έχασε τον αγώνα με 2-3 σετ.
Στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της ο ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. νίκησε την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος με 3-2 σετ, όμως η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή να της δώσει κάποιο μετάλλιο αφού η Πυροσβεστική παρά την ήττα της, ήταν τελικά δεύτερη με Τρίτη την Πολεμική Αεροπορία.
Η τελική κατάταξη ήταν
1     Στρατός Ξηράς
2    Πυροσβεστικό Σώμα
3    Πολεμική Αεροπορία
4    Ελληνική Αστυνομία
5    Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούσαν οι:
Αρχ/κας Βαρβέρης Θεοδόσης, Αρχ/κας Τσιαμίτας Χρήστος, Υπαρχ/κας Κάλφας Πασχάλης, Υπαρχ/κας Γιαννόπουλος Γεώργιος, Αστ/κας Χατζόπουλος Δημήτρης, Αστ/κας Κατσακούλας Βασίλης, Αστ/κας Φιλίππου Αντώνης, Αστ/κας Μητσιάκης Γεώργιος, Αστ/κας Μουσικάς Χαράλαμπος, Αστ/κας Βουλτσίδης Κυριάκος – Ειρηναίος, Αστ/κας Χαριζάνης Αθανάσιος, Ε.Φ. Χριστόπουλος Δημήτρης, Ε.Φ. Τζώρτζανας Παναγιώτης, Δοκ. Αστ/κας Ζήσης Βασίλης.

Προπονητής της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Αρχ/κας Βαγγέλης Ιωάννης, ενώ αρχηγός Αποστολής ήταν ο Α/Α΄ Ολυμπιονίκης Ξενοφών Κουτσιούμπας.
Στους αγώνες παρευρέθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά  ο  Ταξίαρχος Παππάς Γεώργιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαρκόπουλος Κων/νος, καθώς και ο διοικητής της Υ.Φ.Α.Α., Α/Α΄ Ολυμπιονίκης Δεσκουλίδης Ηρακλής.

Στην φωτογραφία η ομάδα Πετοσφαίρισης της ΕΛ.ΑΣ. πριν τον καθοριστικό αγώνα με την Πολεμική Αεροπορία την Πέμπτη 24/05/18 με τον προπονητή Αρχ/κα Βαγγέλη Ιωάννη και τον Διοικητή της Υ.Φ.Α.Α. Α/Α΄ Δεσκουλίδη Ηρακλή.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1649197786724879641

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item