Η θέση της Π.Α.Σ.Α. για τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών.

                                                                                             
                                                                                                        Αθήνα 5/5/2018
                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη χώρα του παραλόγου, - που όποιος θέλει, όποτε θέλει μπορεί να επιτίθεται εναντίον αστυνομικών, να καταστρέφει δημόσια και ιδιωτική περιουσία,- οι συνάδελφοι μας καθημερινά διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα, προστατεύουν πάντα την συνταγματική τάξη, τις αστικές ελευθερίες και την περιουσία των πολιτών.
Το ίδιο έκαναν και στα προχθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνη κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων διαμαρτυρίας λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού το ίδιο κάνουν καθημερινά στην περιοχή των Eξαρχείων και σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών.
 Και ενώ οι συνάδελφοι μας κάνουν το χρέος τους η  φυσική  και πολιτική ηγεσία "Νίπτει τα χείρας της" έχοντας αφήσει τους Αστυνομικούς  να αποτελούν το μέσο εκτόνωσης των εκάστοτε διαμαρτυρόμενων.
Για αυτό τον λόγο καταγγέλλουμε απερίφραστα την φυσική ηγεσία και την πολιτική μας ηγεσία, που αφήνει απροστάτευτο τον Έλληνα Αστυνομικό, από την «τυφλή» και χωρίς κανένα σχέδιο και μέριμνα διασφάλισής του, εμπλοκή στις περιστάσεις της συγκυρίας, χρησιμοποντας τον με αυτό τον τρόπο ως θάλαμο αποσυμπίεσης της κοινωνικής και πολιτικής έντασης.Ενεργοποιώντας εν τέλει ανακλαστικά κοινωνικού αυτοματισμού εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας και «υποκινώντας» εναντίον της αισθήματα κοινωνικής απέχθειας, ως μηχανισμού καταστολής.
Τέλος καταγγέλλουμε τις επιθέσεις και εκφράσεις ωμής βίας εναντίον των συναδέλφων μας από «πολίτες», που αδυνατούν πλέον να καταλάβουν, ότι ο Έλληνας Αστυνομικός ως εγγυητής της συνταγματικής τάξης και της ελευθερίας των πολιτών, δεν είναι «εχθρός» του πολίτη, αλλά κοινωνικός συμπαραστάτης του και σάρκα εκ της σαρκός του.

 Ο Έλληνας Αστυνομικός κύριοι δεν είναι ούτε το εξιλαστήριο θύμα, ούτε πάει ως πρόβατο επί σφαγής στο βωμό των όποιων συμφερόντων.

                                     Αυτό πρέπει να το  κατανοήσουν άπαντες.


ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ
Μέλος Π.Α.Σ.Α
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ
Μέλος Π.Α.Σ.Α
ΦΩΤΗΣ  Βασίλειος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ
Μέλος Π.Α.Σ.Α
ΨΑΛΛΙΔΑΣ Γεώργιος  Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ
Μέλος Π.Α.Σ.Α


Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 7894900106304901135

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item