Ο "τζάκας" Κεφαλογιάννης απαξιώνει τους αστυνομικούς, του Κων. Χατζηαναγνώστου

κ. Κεφαλογιάννη Εμμανουήλ επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της Ν. Δ. δυστυχώς για σας την κάνατε την  πολιτική σας "ΠΑΤΑΤΑ" με την δήλωση σας ότι με τους υπαλλήλους των ιδιωτικών εταιριών ασφαλείας φρουρούνται καλύτερα τα αεροδρόμια της Χώρας απ΄ ότι πριν με τους αστυνομικούς την δημόσια δύναμη δλδ, να σας θυμίσω απλά ότι σε αρκετά ακόμη περιφερειακά αεροδρόμια την ευθύνη της ασφάλειας την έχει η ΕΛ. ΑΣ. κ. Κεφαλογιάννη και τον καταζητούμενο διεθνώς εδώ και χρόνια Σέρβο δολοφόνο χούλιγκαν Έλληνες αστυνομικοί τον εντόπισαν στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τον συνέλαβαν όχι σεκιούριτυ.

Πως έχω την εντύπωση μιας και είμαστε της ίδιας γενιάς ότι με την εξαλλοσύνη σας το τελευταίο διάστημα (γλυκειά γαρ η γεύση της εξουσίας που έχετε χάσει) μου θυμίζετε τον 'οργισμένο οννεδίτη" του τέλους της δεκαετίας του 80 αρχές του 90 αν δεν με απατά δε η μνήμη μου εσείς δεν κραδένατε πιστόλι σε κάποια προεκλογικά επισόδεια στην Κρήτη εκείνη την περίοδο; κ. Κεφαλογιάννη μεγαλώσαμε αν δεν το καταλάβατε άρα θα πρέπει να είμαστε πιο σοφοί, πιο έμπειροι , πιο ψύχραιμοι και να έχουμε διδαχτεί από τα λάθη μας, αλλά τι λέω εσείς είστε επαγγελματίας πολιτικός όπως και πάρα πολλοί άλλοι όπου και αν ανήκουν εκτός κάποιων εξαιρέσεων και εξακολουθείτε να συμπεριφέρεστε ετσι χωρίς να έχετε αντιληφθεί τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας και τον λαό μας.

Μήπως κ. Εμμανουήλ έχετε μείνει ποτέ άνεργος έχετε πεινάσει έχετε μείνει χωρίς θέρμανση, σας απασχόλησε ποτέ πως θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας όχι βέβαια; Γιατί κ. Μανώλη εσείς προέρχεσται από 'ΤΖΑΚΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞ΄ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΖΑΚΑΣ" προς αποφυγή παρεξηγήσεων από τους επαγγελματίες τζακάδες δεν είστε όπως και οι όμοιοι σας "κοινοί θνητοί". Από τα 30 σας σχεδόν είστε μόνιμα στη βουλή, έχετε κολλήσει κάποιο ένσημο πριν εκλεγείτε βουλευτής; Δε νομίζω πότε άλλωστε αφού μόλις τελειώσατε το 6τάξιο γυμνάσιο σπουδάσατε στα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα κ. Κεφαλογιάννη είστε πολύ μικρός για να κρίνετε το έργο που προσφέρουν οι Έλληνες αστυνομικοί που προσπαθούν νυχθημερόν να βρισκονται δίπλα στους πολίτες γιατί αυτούς υπηρετούν και από αυτούς προέρχονται. Μήπως πρέπει να σας θυμίσω πόσοι αστυνομικοί όταν προσπάθησαν τον παλιό "καλό" καιρό για σας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους σε ελέγχους πολιτικών βρέθηκαν διωγμένοι είτε με μεταθέσεις είτε με αποσπάσεις δυσμενείς από πολιτικούς σαν την "αφεντιά" σας και από κομματόσκυλα κάθε είδους και χρώματος; Απώτερος στόχος σας κ. Κεφαλογιάννη είναι η απαξίωση της Δημόσιας Αστυνομίας και η εκχώρηση των αρμοδιοτήτων της στις εταιρίες σεκιούριτι είναι μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας των μνημονίων. "Αγαπητέ" Μανώλη μια παραίνεση άμε στο καλό εκεί στις Βρυξέλλες με τον παχυλό μισθό σας στην ευρωβουλή και αφήστε μας εμάς εδώ να αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας, μη ξεχνάτε όμως η οργή είναι συσσωρευμένη μην προκαλείται ήδη οι αστυνομικοί της Χώρας σας έχουν απαξιώσει προσωπικά ,περιμένουμε και την επίσημη θέση του κόμματός σας για τις δηλώσεις σας για να αποφασίσουμε ανάλογα.

  Ο κ. Χατζηαναγνώστου
.
bloko.gr

Related

ΑΡΘΡΑ 6587619448502186291

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item