Κάρτα Φιλάθλου για τους αγώνες ποδοσφαίρου - Υποχρεωτική από 1/1/2016

http://cms.sidebar.gr/cms/cache/12/127a7864af201c8eff1f6ad63b1de359.png

Η Σούπερ Λιγκ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, η οποία θα πρέπει να έχει κάθε φίλαθλος από το νέο έτος προκειμένου να αγοράζει εισιτήριο.

Η κάρτα φιλάθλου θα είναι υποχρεωτική στα ελληνικά γήπεδα από την 1/1/2016 και η Σούπερ Λιγκ, μέσω ανακοίνωσης, ενημέρωσε για το τι απαιτείται για την έκδοσή της, τι πρέπει να αναγράφεται στην αίτηση, αλλά και ποια θα είναι η μορφή της.

Πρέπει να σημειωθεί πως χωρίς την κάρτα φιλάθλου, από την αγωνιστική σεζόν 2016 - 2017 δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει εισιτήριο και να εισέρχεται στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η Super League, προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους, ενόψει της υποχρεωτικής, από 1ης Ιανουαρίου 2016, χρήσης της Κάρτας Φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πρωταθλήματος της Super League, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Δεδομένου ότι από την 01.01.2016 βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας δε θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η έκδοση εισιτηρίων χωρίς τη χρήση Κάρτας Φιλάθλου, όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση Κάρτας Φιλάθλου καταθέτοντας έγγραφη αίτησή τους σε οποιαδήποτε Π.Α.Ε. ή σε εξουσιοδοτημένα από αυτές πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι η Κάρτα Φιλάθλου είναι έντυπη και φέρει υποχρεωτικά την ένδειξη «Εθνική Κάρτα Φιλάθλου», φέρει την Ελληνική σημαία, τον ειδικό αριθμό σήμανσης, το ονοματεπώνυμο του κατόχου της και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ δεν επιτρέπεται, σε καμία περίπτωση, η ένθεση στην Κάρτα Φιλάθλου στοιχείων ή ενδείξεων από τα οποία να προκύπτει η ομάδα προτίμησης του κατόχου της ή η ταυτότητα της Π.Α.Ε. που εξέδωσε αυτή.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, και προς διευκόλυνση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εκδίδει την Κάρτα Φιλάθλου στον τόπο διαμονής ή εργασίας του, χωρίς να οφείλει να μετακινηθεί στην έδρα της ομάδας που υποστηρίζει.

Τι απαιτείται για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στη νομοθεσία:

α) φωτογραφία τύπου διαβατηρίου,

β) φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής

γ) Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Η Κάρτα Φιλάθλου, φέρει κωδικό αριθμό αναγνώρισης του κατόχου της, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Σήμανσης και εκδίδεται με την κατάθεση της αίτησης, την οποία και παραλαμβάνει, αμέσως, ο αιτών φίλαθλος, αφού καταβάλει ποσό έως δύο (2,00) ευρώ ως δαπάνη για την έκδοσή της.

Τι πρέπει να αναγράφεται στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου

Στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, αναγράφονται, υποχρεωτικώς, με ποινή απαραδέκτου, τα ακόλουθα στοιχεία, η ακρίβεια των οποίων επιβεβαιώνεται από τον υπάλληλο που την παραλαμβάνει, με ειδική σημείωση επί της αιτήσεως και ύστερα από έλεγχο των αναγραφομένων στο δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή στο διαβατήριο ή στην άδεια παραμονής, στοιχείων της αίτησης:

(α) ονοματεπώνυμο,

(β) όνομα πατρός και μητρός,

(γ) ημερομηνία γέννησης,

(δ) διεύθυνση κατοικίας,

(ε) αριθμός τηλεφώνου,

(στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή,

ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Ειδικά, προκειμένου περί ανηλίκων τέκνων, ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται κάρτα που αναγράφει όλα τα στοιχεία εκτός του στοιχείου στ που αναφέρεται ανωτέρω.

Η Κάρτα Φιλάθλου έχει διετή ισχύ, δυνάμενη να ανανεώνεται.

agones.gr 

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 111572067966171915

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item