Υπεγράφη το διάταγμα για τις μεταθέσεις των αστυνομικών

http://policenet.gr:8081/sites/default/files/field/image/kodikas-metathesewn_5.jpgΥπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο αφορά τις μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ο κ Νίκος Τόσκας υπέγραψε εισήγηση με σχέδιο Προεδρικού διατάγματος« με τις διατάξεις του οποίου, όπως αναφέρεται « επιχειρείται η ορθολογική, αποτελεσματική και κατά τρόπο αντικειμενικό και δίκαιο βελτίωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου που ρυθμίζει το θέμα των μεταθέσεων, αποσπάσεων και μετακινήσεων του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Πρόκειται όπως τονίζεται για στοχευμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις οι οποίες προέκυψαν από την αδιαμφισβήτητη ανάγκη να ανταποκριθεί η διοίκηση στην υποχρέωσή της έναντι του προσωπικού του Σώματος. «Αυτό, με σκοπό να εξαλείψει οριστικά τις δυσλειτουργίες, τα προβλήματα ή και τις ενδεχόμενες ενίοτε αδικίες που, κατά κοινή ομολογία και διαπίστωση, προκαλούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα συγκεκριμένες διατάξεις του υπάρχοντος κανονισμού μεταθέσεων του προσωπικού».

Και καταλήγοντας αναφέρεται ότι το σχέδιο του Π.Δ σχετικά με τις μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις «Ικανοποιεί επίσης με τον τρόπο αυτό σχετικά αιτήματα του ίδιου του προσωπικού, όπως αυτά έχουν κατά καιρούς εκφραστεί μέσω των συνδικαλιστικών του εκπροσώπων».

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 7198212277041379052

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item