Δημοκρατικό έλλειμμα και βαριά συνδικαλιστική ανεπάρκεια ….

Μεγάλη έκπληξη και άφατη ηθική αποστροφή προξένησε το γεγονός, ότι στην συνεδρίαση της 17-ης Μαρτίου 2016 του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, συμμετείχε ο βουλευτής της ναζιστικής και ποινικά υπόδικης οργάνωσης «Χρυσής Αυγής» Χρήστος Χατζησάββας !!! Η ανεκδιήγητη πολιτική «φιλοξενία» που του προσέφερε  το πανελλήνιο συνδικαλιστικό μας όργανο, προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό ήθος κάθε έλληνα αστυνομικού και τραυματίζει ανεπούλωτα την ηθική και κοινωνική ταυτότητα της τιμημένης με αίμα – και πολλές θυσίες συναδέλφων με την ζωή τους – αστυνομικής οικογένειας.

 Όμως η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της ΠΟΑΣΥ έρχεται σε ακολουθία της προηγούμενης «συμπόρευσης» μελών της Ναζιστικής Οργάνωσης «Χρυσής Αυγής», με την κεντρική κινητοποίηση των ενστόλων για το ασφαλιστικό. Επομένως γεννώνται σοβαρά ερωτηματικά, μήπως υποδόρια και με το πρόσχημα της «δημοκρατικής ανοχής» σε εκλεγμένους βουλευτές, επιχειρείται η ηθική και πολιτική νομιμοποίηση του ναζιστικού  μορφώματος.

Και στο ίδιο μήκος κύματος, επιχειρείται τεχνηέντως η ανάδειξη των εκπροσώπων της φασιστικής οργάνωσης, ως ισοτίμων συνομιλητών, με τα εκλεγμένα πανελλαδικά συνδικαλιστικά μας στελέχη. Αλλά η πολιτική νομιμοποίηση της «Χρυσής Αυγής» πέραν της αυτονόητης προσβολής των δημοκρατικών ιδεωδών, ακυρώνει στην πράξη και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν -υπο δυσχερείς συνθήκες- οι έλληνες αστυνομικοί για την επίλυση του πελώριου προσφυγικού-ανθρωπιστικού προβλήματος, που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία.

 Γιατί ωμά και κυνικά, η «Χρυσή Αυγή» διακονεί αντιανθρώπινες, ρατσιστικές και αντεργατικές απόψεις. Κηλιδώνοντας συνάμα την μακρά συμβολή των ελλήνων αστυνομικών, στα κοινωνικά κινήματα, στην προάσπιση της δημοκρατίας και στις φιλοπρόοδες εργατικές διεκδικήσεις.
 Μετά από όλα αυτά, καλούμε απερίφραστα την ΠΟΑΣΥ, να ζητήσει επίσημα συγνώμη εγγράφως – με δημόσια ανακοίνωσή της – από όλους τους συναδέλφους για το πολιτικό και ηθικό της ολίσθημα και να απόσχει εφεξής, από οιαδήποτε αντίστοιχης υφής ενέργεια και συμπεριφορά.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ



Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 8993964831848627425

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item