Στη χώρα του παραλόγου !

http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2016-03/screen_shot_2016-03-21_at_5.41.12_pm_0.jpg?itok=JxQFTOgn

Στη χώρα του παραλόγου, την Ελλάδα μπορεί  κάποιοι να καταδικάζουν  την βία  και ταυτόχρονα μπορούν να υπερασπίζονται όσους την ασκούν.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ  Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία είναι "αδιαπραγμάτευτα- αντίπαλος των πράξεων σωματικής και λεκτικής βίας"  αλλά  "στην περίπτωση των γεγονότων της Λευκάδας, αξιολογώντας την σχηματισθείσα δικογραφία –ως έχει συνταγματικό δικαίωμα- διαπιστώνεται ότι η διαταχθείσα προσωρινή κράτηση των έξι φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με το υπάρχον αποδεικτικό υλικό. Στο πλαίσιο αυτής της διαπίστωσης ανέθεσε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Νάσο Καϋμενάκη την εκπροσώπηση και υπεράσπιση του συνόλου των φιλάθλων του Παναθηναϊκού".

Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα ΠΑΕ θα υπερασπιζόταν συλληφθέντες για  επεισόδια, για τους οποίους μάλιστα ο ανακριτής τους έκρινε προφυλακιστέους.

Καλούμε άμεσα την Ελληνική Κυβέρνηση καθώς και όλο το Ελληνικό Κοινοβούλιο να βάλει τέλος στο θέατρο του παραλόγου και  στην μάστιγα της οπαδικής βίας που ζούμε σχεδόν κάθε εβδομάδα.

 Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών



Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 8508685063891963647

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item