Η Ελληνική Αστυνομία και η ΥΦΑΑ στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

 
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε δυναμικό παρών στον 35 Μαραθώνιο της Αθήνας με την Συμμετοχή (στην μεγάλη διαδρομή των 42.195 μέτρων) περισσότερων των 100 Αστυνομικών μεταξύ των οποίων οι Υποστράτηγοι Εμμανουήλ Πλουμής και Γιώργος Κοτσάκης, καθώς και ο δεύτερος νικητής (νικητής των προηγούμενων ετών) Χριστόφορος Μερούσης που υπηρετεί στην Υ.Φ.Α.Α.(Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού)
Η  Υ.Φ.Α.Α. είχε και αυτή δυναμικό παρών αφού εκτός του Χριστόφορου Μερούση πολλοί ήταν οι Αστυνομικοί - Αθλητές που βοήθησαν οργανωτικά το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Στην 1η φωτογραφία ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής στην Ηρώδου Αττικού λίγο πριν τον τερματισμό του σε 4 ώρες 54 λεπτά και 20 δεύτερα.
Στην 2η και 3η  φωτο Αστυνομικοί - Αθλητές της ΥΦΑΑ στο 22 χιλιόμετρο με τους Μάριο Ευαγγέλου, Ανδριάννα Φέρρα, Ηρακλή Δεσκουλίδη (διοικητή ΥΦΑΑ), Γιώργο Ήλτσιο, Χρήστο Βαξεβάνη και Γιάννη Καργιωτάκη.
Στην 4η φωτο ο Χριστόφορος Μερούσης με τον Γκελαούζο που έτρεχαν για 32 χιλιόμετρα μαζί.
 
O Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής στην Ηρώδου Αττικού λίγο πριν τον τερματισμό του σε 4 ώρες 54 λεπτά και 20 δεύτερα.

Αστυνομικοί - Αθλητές της ΥΦΑΑ στο 22 χιλιόμετρο με τους Μάριο Ευαγγέλου, Ανδριάννα Φέρρα, Ηρακλή Δεσκουλίδη (διοικητή ΥΦΑΑ), Γιώργο Ήλτσιο, Χρήστο Βαξεβάνη και Γιάννη Καργιωτάκη.

Αστυνομικοί - Αθλητές της ΥΦΑΑ στο 22 χιλιόμετρο με τους Μάριο Ευαγγέλου, Ανδριάννα Φέρρα, Ηρακλή Δεσκουλίδη (διοικητή ΥΦΑΑ), Γιώργο Ήλτσιο, Χρήστο Βαξεβάνη και Γιάννη Καργιωτάκη.


O Χριστόφορος Μερούσης με τον Γκελαούζο που έτρεχαν για 32 χιλιόμετρα μαζί.
 

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 3159836088521643403

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item