Συνάντηση της ΠΟΑΣΥ με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

200-4-260
Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 200/4/260
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 23-11-2017, μεταξύ του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, που συνοδευόταν από τον νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Χαράλαμπο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, και του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Ηλία ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ.


Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας έθεσαν υπόψη του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας τα οξύτερα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Αστυνομικοί, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Εισαγγελικής Αρχής. Δεν λησμόνησαν επίσης, να αναφέρουν τις διακρίσεις που παρατηρούνται συχνά σε βάρος και των Δοκίμων Αστυνομικών.
Ο κ. Προϊστάμενος της Εισαγγελίας από τη μεριά του επέδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των Αστυνομικών, είτε αυτά έχουν ποινικές προεκτάσεις είτε όχι. Δήλωσε αλληλέγγυος στους Έλληνες Αστυνομικούς και εκδήλωσε το πρόδηλο ενδιαφέρον του και τη συμπαράστασή του.
200-4-260a
Μεταξύ των παρευρισκομένων στη συνάντηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, εκφράστηκε η κοινή επιθυμία και δέσμευση για πυκνότερη επικοινωνία και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα του Αστυνομικού Προσωπικού.
Η Π.Ο.ΑΣ.Υ., στο πρόσωπο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ, αναγνωρίζει έναν αληθινό φίλο και έναν ειλικρινή συμπαραστάτη.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2354403368028741829

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item