ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ: Η ισχύς εν τη ενώσει .

http://easyl.gr/wp-content/uploads/2016/11/ScreenShot009.jpgΤο συνδικαλιστικό μας κίνημα, το τελευταίο
διάστημα, δίνει μια μεγάλη μάχη κρατώντας ψηλά τη σημαία του αγώνα, όταν άλλοι φορείς σχεδόν την έχουν υποστείλει. Το μισθολόγιο, η επικινδυνότητα, η συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ, το ασφαλιστικό, η αστυνομική καθημερινότητα και τόσα άλλα προβλήματα αποτελούν αντικείμενο καθημερινών κοινών αγώνων απέναντι σε μια κυβέρνηση που αγνοεί επιδεικτικά την προσφορά μας. Έχουμε όμως αποδείξει ότι με την αποφασιστικότητα και την ορμή του συνδικαλιστικού μας κινήματος καταγράφουμε μικρές και μεγάλες νίκες οι οποίες ανήκουν σε όλους μας.

Την ενωτική μας αυτή πορεία πολλοί στο παρελθόν επιχείρησαν και επιχειρούν να την υπονομεύσουν διότι γνωρίζουν ότι οι ένστολοι όχι μόνο «χαλάνε την πιάτσα» αλλά και όσο παραμένουν ενωμένοι αποτελούν μείζονα απειλή για τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Ειδικά την περίοδο αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου κρίσεων και προαγωγών κάποιοι είδαν πρόσφορο έδαφος για διασπάσεις και εσωστρέφεια. Τους πληροφορούμε ότι ματαιοπονούν. Οι Ομοσπονδίες από κοινού θα δώσουν και πάλι τη μάχη ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα όλων των μελών μας χωρίς να διεκδικούμε δάφνες, καθ' ένας για τον εαυτό του και μέσα από τις αντιθέσεις μας παγιώνεται η επιτυχία μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
Για την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.
O Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης
ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 7735209329054909508

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item