Αυτό είναι το πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας

https://1.bp.blogspot.com/-QycRO25RA3o/WN3XBtnQwHI/AAAAAAABBPs/ZorGOgS7HIY4emNF5bZrOULJOKUus7rwACLcB/s640/%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CF%2585%25CE%25BD.jpg 
 
Αθήνα, 31 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 200/4/240
Αυτό είναι το πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας
Άλλη μια πράξη αυτοθυσίας Έλληνα Αστυνομικού ήρθε να προστεθεί στις τόσες άλλες καθημερινές πρωτοβουλίες των αφανών Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιβεβαιώνουν το αληθινό πρόσωπό της.
Αυτή τη φορά, ένας συνάδελφός μας που είναι αποσπασμένος από τη Θεσσαλονίκη στη Χίο για την αντιμετώπιση του «προσφυγικού», στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή ενός αλλοδαπού που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί, υπέστη και ο ίδιος σοβαρά εγκαύματα. Αψηφώντας το θάνατο, έθεσε πάνω από όλα την προστασία της ζωής του συνανθρώπου μας και έστειλε ως Έλληνας Αστυνομικός με αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος, μηνύματα αλτρουισμού και ανθρωπισμού.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης Γερακαράκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το συνάδελφό μας που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη, την ευαρέσκειά του και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Επίσης, άμεσα κινητοποιήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, η οποία τέθηκε στο πλευρό του για ό,τι ήθελε χρειαστεί.
Για άλλη μια φορά καλούμε την πολιτεία να συναισθανθεί τις ευθύνες της θωρακίζοντας τον Έλληνα Αστυνομικό από τους κινδύνους που τον απειλούν καθημερινά. Η αναγνώριση της επικινδυνότητας του λειτουργήματος και η ενίσχυσή του με θεσμικά και οικονομικά μέτρα εξακολουθεί να είναι το μεγάλο ζητούμενο.
Τολμήστε και διασφαλίστε μας!
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 5642916248666917921

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

Π.Α.Σ.Α.

Π.Α.Σ.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ελευθερο Υπηρεσιας - αναρρωτικες αδειες

προβολες σελιδας

FACEBOOK

Συγχρονη Αστυνομια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item