Μεταπτυχιακά για στελέχη των ΕΔ - ΣΑ - Άρχισαν οι εγγραφές

Εγγραφές ξεκινά το Μεταπτυχιακό Τμήμα που 'έχουν ιδρύσει η Σχολή Ευελπίδων  με το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης - ένα πρόγραμμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας- και όχι μόνο.

Μετά την επιτυχή έναρξη και λειτουργία των δύο Διιδρυματικών Διατμηματικών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων(Σ.Σ.Ε.) σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (ΦΕΚ 163Α’/20-8-2014), δημοσιεύτηκε τις προάλλες, ( Δευτέρα 25 Μαΐου 2015) η νέα σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων όσων επιθυμούν να εγγραφούν στα Δ.Δ.Π.Μ.Σ. κατά το επόμενο Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16, με καταληκτική ημερομηνία αποστολής των αιτήσεων την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Και Μεταπτυχιακά και Διδακτορικό
Τα Δ.Δ.Π.Μ.Σ. είναι διετή και οδηγούν στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση, ή στη Σχεδίαση & Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering), ενώ δίνεται η δυνατότητα εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής και διεξαγωγής συγκροτημένης έρευνας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα δύο Προγράμματα απευθύνονται τόσο στους Αξιωματικούς όλων των ειδικοτήτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και σε αποφοίτους των Α.Ε.Ι. που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε δύο πολύ σημαντικά αντικείμενα αποκτώντας ένα ισχυρό τίτλο σπουδών. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στις εγκαταστάσεις της Σ.Σ.Ε. ενώ παρέχεται η δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η έναρξη των μαθημάτων του Α’ Εξαμήνου για το επόμενο Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16 έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και το πέρας του την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2015. Οι εγγραφές των επιλεγέντων θα γίνονται από την Δευτέρα 21 έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι αιτήσεις, τα έντυπα και οι σχετικές οδηγίες για τους ενδιαφερόμενους παρέχονται στην ιστοσελίδα των Προγραμμάτων www.sse-tuc.edu.gr

και από τη Γραμματεία των Δ.Δ.Π.Μ.Σ. στο τηλέφωνο 2108904256.

onalert.gr

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 625729648530266536

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item