Ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της Ε.Α.Κ.Μ.

http://skaythess.gr/wp-content/uploads/2015/09/axiomatikoi-612x300.jpgπρος:  κ. Πρόεδρο Ε.Α.Κ.Μ
κοιν:    Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
Με την ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Μ. από 9-11-2015 μου γεννήθηκαν κάποια εύλογα ερωτήματα -παρατηρήσεις:
α) Με εγκαλέσατε στην τάξη. Ερώτημα: αν όντως με εγκαλέσατε για ποιο λόγο;  μήπως ότι έφερα ως πρόταση την κοινή κάθοδο όλων των υποψηφίων της Ε.Α.Κ.Μ. στις εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α;  Έχετε κάθε δικαίωμα να καταψηφίσετε την πρόταση αλλά όχι να με εγκαλείτε.

β) Μόνο δύο από τα τρία μέλη της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. συμφώνησαν με την πρότασή μου;  δηλαδή το τρίτο μέλος συντάχθηκε με την πλειοψηφία; Γιατί όπως σας ανέφερα και στο Δ.Σ. η απόφαση μας ήταν ομόφωνη.

γ) "Επιχειρηματολογώ" ότι δε με ενόχλησε η Ομοσπονδία και για αυτό έκανα την πρόταση.Το επιχείρημα είναι ένα και δυνατό το οποίο είναι μια και δυνατή και ενωτική φωνή της Ε.Α.Κ.Μ. πάντα στα πλαίσια της Ομοσπονδίας που πάντοτε σεβόμαστε, είμαστε μέλη της και αγωνιζόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων. Από μέλος της πλειοψηφίας αναφέρθηκε ότι θα σας δώσουν 2 ή 3 θέσεις και τότε απάντησα  "σεβαστό και δικαίωμα σας, εμείς ως ΝΕ.Σ.Π.Α.Α., δεν έχουμε μιλήσει με την διοίκηση της Ομοσπονδίας και δεν έχουμε κάποια σχετική πρόταση."

δ)Σε ποιο ακριβώς σημείο στράφηκα εναντίον της Ομοσπονδίας ;  την οποία όπως προανέφερα σεβόμαστε, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε και δεν θα παρεμβαίνουμε σε οποιαδήποτε θέση ή πρόταση με την οποία διαφωνούμε.

ε) Γιατί δεν αναφέρετε καθόλου ότι τέθηκε από την πλευρά μου, εφόσον δεν υπάρχει νομικό κώλυμα, τα χρήματα που θα δοθούν από την ΠΟΑΞΙΑ στις ενώσεις να διατεθούν στα ορφανά παιδιά αστυνομικών;

ΥΓ1. Από τη στιγμή που αναφέρεστε σε πρακτικά της συζήτησης πρέπει να αναφέρονται όλα επακριβώς και προτείνουμε από εδώ και στο εξής τα πρακτικά των Δ.Σ. να καταγράφονται και με τεχνικά μέσα και να τηρείται αρχείο στα γραφεία της Ένωσης,
 ΥΓ2 Αν έγινε από συνδικαλιστική απειρία του προεδρείου, το κατανοώ, σε διαφορετική περίπτωση, το πνεύμα συνεργασίας που επικαλείστε δεν το υποστηρίζετε.

Εκ μέρους της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Κ.Μ. - Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4830915184939730017

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item