Οι υποχρεώσεις για τον Αστυνομικό εφαρμόζονται κατά γράμμα, τα δικαιώματα τους ποτέ.



Οι υποχρεώσεις για τον Αστυνομικό είναι δεδομένες και εφαρμόζονται κατά γράμμα , τα δικαιώματα τους όμως είναι απλές υποσχέσεις και δεν εφαρμόζονται ποτέ.

Xθές δύο δ/ρίες της ΥΜΕΤ που εργάζονταν στην απογευματινή βάρδια και ενώ είχε προγραμματισθεί να μεταβούν σήμερα το βράδυ στην Λέσβο έλαβαν διαταγή περι την 17.00 να μεταβούν οι επικεφαλής των στην εδρα προκειμένου να πάρουν χρήματα ώστε τα ξημερώματα (03.00) να αναχωρήσουν για την Λέσβο.

Η αποδέσμευση της δ/ριας που βρισκόταν στην βουλή για μέτρα τάξης στην διαδήλωση των Ποντίων έγινε μετα απο αρκετές παρεμβάσεις την 19.30.
Δυστυχώς η ηγεσία, μας αντιμετωπίζει με τρόπο που δεν αρμόζει σε επαγγελματίες λειτουργούς και τίθεται πλέον προ των ευθυνών της για την διαιώνιση αυτης της κατάστασης.

ΥΓ. Eλπίζω μετά τα χθεσινά γεγονότα, κάποιοι να καταλάβουν τι σημαίνει οι δ/ριες να απαρτίζονται από το 1/3 της προβλεπόμενης δύναμης, πράγμα που θέτει σε κίνδυνο την αποτελεσματικότητα των διμοιριών ,την ασφαλεια των πολιτών αλλα και των ίδιων των αστυνομικών.

Δημήτρης Καραγιαννόπουλος
Μέλος  Δ.Σ  Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνών
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 6208652289597373021

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item