Ανακοίνωση - Kάλεσμα της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας ΑστυνομικώνΣυνάδελφοι η  Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών  δηλώνει παρών και θα συμμετέχει  μαζί με τα προεδρεία των ομοσπονδιών μας στο μαζικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 11/12 και ώρα 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα συνεχίσουμε τους αγώνες ώστε αυτές οι πολιτικές να μπουν οριστικά στο περιθώριο. 

Το νέο μνημόνιο οδηγεί σε ύφεση την οικονομία , ολοκληρώνει την ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, μας μειώνει τα εισοδήματα της εργατικής τάξης, διευρύνει τη φτώχεια μέσα στην ελληνική κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα προωθεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έναντι πινακίου φακής.

 Κανένας συμβιβασμός καμία ανοχή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ας δώσουμε τον αγώνα, για την διαφύλαξη και προάσπιση των δικαιωμάτων μας.

Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών 


Δείτε και την ανακοίνωση  των ομοσπονδιών.


omospondies logo poes
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 600/14/7
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρη Γερακαράκου ενόψει της νομοθέτησης νέων δυσβάστακτων μνημονιακών μέτρων κλήθηκαν και συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των εν ενεργεία συναδέλφων μας στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, ήτοι της ΠΟΑΣΥ, της ΠΟΑΞΙΑ, της ΠΟΕΥΠΣ, της ΠΟΕΠΛΣ, της ΕΑΠΣ, της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΕΣ και αφού ανέπτυξαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ένστολοι, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ τη σύσταση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των Ομοσπονδιών μας, όπου θα αποτρέπεται κάθε δυσμενές για τη λειτουργία των Οργανισμών μας μέτρο και κατ’ επέκταση η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των ενστόλων.
Ειδικότερα, η ως άνω Επιτροπή δεσμεύεται για τα παρακάτω:
-Την παρακολούθηση σε καθημερινή βάση όλων των δεδομένων (κυβερνητικών αποφάσεων, ευρωπαϊκών κατευθύνσεων, οδηγιών κ.λπ.) που αφορούν τη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις συνθήκες εργασίας και στο στάτους του ανθρώπινου δυναμικού αυτών.
-Την ανάπτυξη διαλόγου, ιδεών και επιχειρημάτων για τα ζητήματα που μας απασχολούν, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης των κυβερνητικών αποφάσεων.
-Την διοργάνωση κινητοποιήσεων σε πανελλαδικό και περιφερειακό επίπεδο.
-Την ανάπτυξη κοινού συμπαγούς μετώπου για την απόκρουση των αρνητικών προς τους Οργανισμούς μας πολιτικών και τη στενή συνεργασία με άλλους φορείς εκπροσώπησης της κοινωνίας των πολιτών.
Δεδομένης της εξαγγελίας της ΑΔΕΔΥ για 24ωρη πανελλαδική απεργία μεθαύριο Πέμπτη, 12/11/15, με κυρίαρχο αίτημα «όχι στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης-κατάργηση των μνημονίων», ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ και συμμετέχουμε με αντιπροσωπείες των προεδρείων μας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την καθολική απαίτηση των ενστόλων για αξιοπρεπή διαβίωση και αναβάθμιση των λειτουργιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τέλος, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ετοιμότητα για περαιτέρω κλιμάκωση της αγωνιστικής μας δράσης, καθόσον τα ανοικτά μέτωπα (ασφαλιστικά ταμεία, μισθολόγιο, λειτουργικές δαπάνες κ.λπ.) αποτελούν μείζονα πρόκληση για το συνδικαλιστικό μας κίνημα.
Οι εν κινδύνω υπηρετούντες, εκ τους «ασφαλούς» δεν αγωνίζονται!!
Και ο νοών νοείτο!!!

Οι Πρόεδροι

Π.Ο.ΑΣ.Υ. Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Ε.Α.Π.Σ.
Π.Ε.Α.Λ.Σ.
Π.Ο.Ε.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓρηγόριοςΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ ΙωάννηςΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔημήτριοςΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑθανάσιοςΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΙωάννηςΣΑΪΤΑΚΗΣ ΔημήτριοςΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Ανέστης

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 1400364500083300461

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item