Ένωση Β.Α. Αττικής : Φιλανθρωπικός αγώνας από την Ένωση Β/Α Αττικής


mpasket ba
                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αμαρουσίου και των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών.
Σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και φάρμακων, για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου και των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών που δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα, συγκεντρώθηκαν στο Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που έδωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής, στο  Κλειστό  Γήπεδο του Αγίου Θωμά, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ.

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου ΚΕΔΕ & ΙΣΑ κ. Γιώργου Πατούλη, του προπονητή του Συλλόγου Βετεράνων κ. Γιάννη Ιωαννίδη, του Ταξιάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, Διευθυντή της Δ/νσης Β.Α. Αττικής  κ. Πέτρου Κωνσταντή, του Προέδρου του Συλλόγου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής κ. Κωνσταντίνου Τσουμάνη και εκπροσώπων του Δ.Σ., του προπονητή και παλαιμάχου μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Γιαννάκη, εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, του αθλητικού χώρου, των χορηγών, αλλά και πολλών φιλάθλων, η ομάδα των Βετεράνων επικράτησε της ομάδας της Ένωσης με 64 – 54.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας τους αθλητές και τους παριστάμενους υπογράμμισε την κοινωνική διάσταση που έχει η αθλητική αυτή διοργάνωση για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

« Σε όλους τους παλαιμάχους διεθνείς παίκτες, τους καθημερινούς φύλακες των πόλεων μας, τους χορηγούς, σε όλους όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και τους στενούς συνεργάτες μου που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους ευχαριστώ από καρδιάς. Μέσα από τη δράση αυτή, αποδείξατε για μία ακόμη φορά τη δύναμη της κοινής προσπάθειας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο».O Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής κ. Θεόδωρος Χαντζόπουλος χαιρετίζοντας με την σειρά του, τους αθλητές και τους παριστάμενους αφού εξήρε το έργο των παλαιμάχων διεθνών παικτών και των μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης, τόνισε ότι η Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντι όπως πολλές φορές παρουσιάζεται.
« Τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες φανερώνουν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας απέναντι στην κρίση.  Αντανακλαστικά τα οποία σε καμία περίπτωση δεν στερείται το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτό αποδεικνύεται σήμερα…. Εδώ απόψε.»
Εκ μέρους του κου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή των Βετεράνων κ. Γιάννη Ιωαννίδη, στον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Κων/νο Τσουμάνη και στον εκπρόσωπο των παικτών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη.

Ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής κ. Κωνσταντίνος Τσουμάνης,  βράβευσε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο Κ.Ε.Δ.Ε., Πρόεδρο Ι.Σ.Α. κ. Γεώργιο Πατούλη.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α κ. Θεόδωρος Χαντζόπουλος, βράβευσε τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής Ταξίαρχο κ. Πέτρο Κωνσταντή,


 Ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α κ. Παντελής Μανιάτης, βράβευσε τον προπονητή Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος κ. Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς και εκπρόσωπο των Παικτών Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη.
Η Ταμίας της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α κ. Πολυξένη Ντόβα,  βράβευσε τους διαιτητές του αγώνα, τον κ. Κωνσταντίνο Ρήγα καθηγητή FIBA, Μέλος Hall of fame FIBA, τον κ. Λάζαρο Βορεάδη πρώην διεθνής διαιτητής, και τον κ. Βασίλειο Αφεντουλίδη πρωην διαιτητής Α1 Εθνικής.

Ο Ειδικός Γραμματέας Οργανωτικού της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α κ. Συκιανάκης Ιωσήφ, βράβευσε τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Αττικής (Σ.Κ.Κ.Α.)


Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πέτρος Κόνιαρης, Πέτρος Κούκουζας και Αθανάσιος Φωτόπουλος.

Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής παρέστησαν:


Ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μαστρογιάννης Δημήτριος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής Ταξίαρχος κ. Κωσταντής Πέτρος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ, ο Διοικητής Τμήματός Τροχαίας Κηφισίας Α/Υ κ. Δημητράκοπουλός Ιωάννης,  Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και  Τμημάτων Ασφαλείας της Β/Α Αττικής,  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος Γρηγόριος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ντούμας Δημήτριος, ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Γρίμμας Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. Μαυραγάνης Χρήστος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. Κουμπούλης Αθανάσιος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. Λιότσος Σπυρίδων, ο Ταμείας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής κ. Βρέντας Ηλίας και μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου, το Μέλος του Διοικητικούς Συμβουλίου της Εurocop κ. Σταματάκης Γεώργιος.

Τον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ υποστήριξαν με τις σημαντικές ευγενικές χορηγίες τους: η  Coca Cola 3Ε, η εταιρεία «ΗΛΙΟΣ», το Mediterranean College, το Catering «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» και ο ΙΣΑ.                                        

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 8783639321431457907

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item