Ένωση Ηλείας: Nα δυναμώσουμε την κοινή μας δράση μαζί με τους υπολοίπους εργαζομένους με σκοπό την αποτροπή των επαχθών σχεδιασμών της κυβέρνησης.

 http://3.bp.blogspot.com/-U0gTYlWSx4s/UD77fbsdPqI/AAAAAAAAMj4/t3FsGewPAPc/s1600/11817_ph1.jpg

Την Τετάρτη 20/01/2016 και την Πέμπτη 21/01/2016 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο <<PRESIDENT>> η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου με τους εκπροσώπους των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων.
      Αφού έγινε μια σύντομη περιγραφή του νομοσχεδίου επισημάνθηκαν οι συνέπειες που θα υπάρξουν με την πιθανή ψήφισή του. Δυναμικά τονίστηκαν από τους συμμετέχοντες ότι η αξιοπρεπής σύνταξη, η πλήρη   ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, η υγιεινή στους χώρους εργασίας είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων αγώνων και δεν θα επιτρέψουμε να μας πάρουν πίσω όσα μοχθήσαμε να αποκτήσουμε ώστε να έχουμε ποιότητα ζωής και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

     Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δυναμώσουμε την κοινή μας δράση μαζί με τους υπολοίπους εργαζομένους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με σκοπό την αποτροπή των επαχθών σχεδιασμών της κυβέρνησης.

     Γι’αυτό καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην ένστολη διαμαρτυρία που έχει αποφασιστεί την Παρασκευή 05/02/2015 και ώρα 16:00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα.

    Κατά την μετάβασή μας στην Αθήνα θα γίνει ολιγόλεπτη στάση στην Κόρινθο όπου  με τις υπόλοιπες ενώσεις της περιφέρειάς μας και με τους αγρότες θα δώσουμε το παρών και θα ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στους αντιασφαλιστικούς νόμους.

    Η αντίθεσή μας και η αγανάκτησή μας ας μετατραπεί σε δυναμική αντίδραση και μαζική διαμαρτυρία με στόχο την ανατροπή των δεδομένων αυτών που μας έχουν επιβληθεί βάναυσα.

    Η απάθεια, η μεμψιμοιρία και η μη συμμετοχή μας οδήγησαν στα σημερινά αποτελέσματα.

    Καλείστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στα μελή του Δ.Σ. της Ένωσής μας μέχρι την Πέμπτη 04/02/2016 και ώρα 15:00 και να παρευρίσκεστε την Παρασκευή 05/02/2016 για αναχώρηση από την Αμαλιάδα στις 10:00 στην πρώην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αμαλιάδος και από τον Πύργο στις 10:30 στην έδρα της Δ.Α.Ηλείας, Διονύσου 1.

   Τα έξοδα της μετακίνησης να αναληφθούν από την Ένωσή μας και την Π.Ο.ΑΣ.Υ.

                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ               ΛΕΠΕΤΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 197318283855972257

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item