Ανακοίνωση Ομοσπονδιών Σ.Α. για το "Επίδομα Εξομάλυνσης"

http://2.bp.blogspot.com/-LXjR6A4Kyqs/VnpzUG-cJqI/AAAAAAAAkOQ/r-3tatlzLRQ/s640/astynomia-5709.jpg
 
 
Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2016

Αρ. Πρωτ. 600/13/10

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σε συνέχεια των συναντήσεών μας με στελέχη της Κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων για την αποκατάσταση της αδικίας που συντελέστηκε εις βάρος του ανθρώπινου δυναμικού των Σωμάτων Ασφαλείας με την ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΕΘΑ «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνα προσωπικού και άλλες διατάξεις» όσον αφορά στην επέκταση της χορήγησης του «Επιδόματος Εξομάλυνσης», οι Ομοσπονδίες μας επανήλθαν στο θέμα, χθες απογευματινές ώρες, συναντώντας την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη συνάντηση αυτή τονίσαμε για άλλη μια φορά ότι η προαναφερόμενη επέκταση του ποσού των 212,94 € σε συζύγους που τελούν σε διάσταση ή διαζευγμένους ή αγάμους, που έχουν τέκνα για τα οποία δικαιολογείται η καταβολή του, εφόσον αποδεδειγμένα καταβάλλουν διατροφή, πρέπει να αφορά και τους ένστολους των Σωμάτων Ασφαλείας, δεδομένου ότι οι αποδοχές τους διέπονται από τις ίδιες διατάξεις του ειδικού μισθολογίου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (άρθρο 51 ν.3205/2003).

Εκ μέρους του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νικόλαου ΤΟΣΚΑ, δόθηκε η αυτονόητη λύση. Κατόπιν δικών του εντολών προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου θα συνταχθεί άμεσα η σχετική τροπολογία, με δαπάνες του υπάρχοντος προϋπολογισμού, προκειμένου αυτή να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή.

Οι Ομοσπονδίες θα παρακολουθούν το όλο θέμα μέχρι την ψήφισή του.

Οι Πρόεδροι 
Π.Ο.ΑΣ.Υ.   Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Ε.Α.Π.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 87483297628462545

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item