Ο Ελληνας Αστυνομικός δεν θα γινει το εξιλαστήριο θύμα, στο βωμό των όποιων συμφερόντων! Του Βασίλη ΦΩΤΗ .

http://www.enikos.gr/images/resized/590_b802928ad4f74779822793210a457775.jpg


 Αλήθεια γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι οι Αστυνομικοί είναι  υπάλληλοι που καλούνται να εκτελέσουν συγκεκριμένες διαταγές;
 Είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουν ότι όταν η αστυνομία χρησιμοποιείται σε μέτρα τάξης διαφυλάττει τους θεσμούς ,την συνταγματική τάξη, τις αστικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών αυτής της κοινωνίας; Είναι τοσο δύσκολο να αντιληφθούν ότι οι αστυνομικοί σέβονται τους νόμους ή ότι έχουν το δικαίωμα να καταστέλλουν τις εξάρσεις βίας από όπου κι αν προέρχονται αυτές;

Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος, όπως συνταγματικά κατοχυρωμένα  είναι και τα δικαιώματα των πολιτών, να διαδηλώνουν ήσυχα και φιλειρηνικά για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους. 
Αυτόν τον καρπό της δημοκρατίας άλλωστε, τον έχουμε γευτεί ήδη και εμείς, έχοντας πολλές φορές βρεθεί στο δρόμο του αγώνα. Και βέβαια έχοντας επιτύχει πολλά πράγματα, σεβόμενοι πρώτα και κύρια τον εαυτό μας, χωρίς να προκαλουμε  προβλήματα στα υπόλοιπα μέλη αυτής της κοινωνίας.

Ο Έλληνας Αστυνομικός κύριοι δεν είναι ούτε το εξιλαστήριο θύμα, ούτε πάει ως πρόβατο επί σφαγής στο βωμό των όποιων συμφερόντων.
Αυτό πρέπει να το  κατανοήσουν άπαντες.

Φώτης Βασίλης  Μέλος Π.Α.Σ.Α.
ΔΑΕ/ΥΜΕΤ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 3596465617727509285

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item