Άμεση συνάντηση με τους οικονομικούς - επιτελικούς παράγοντες του Α.Ε.Α. ζητούν οι Ομοσπονδίες

shmata poasy-poaxia
Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2016
Αριθ. Πρωτ.: 500/6/26
Προς:
Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
Κοιν.:
1) Γενικό Διευθυντή Οικονομικών & Επιτελικού Σχεδιασμού / Υπουργείου Εσωτερικών
Υποστράτηγο κ. Σωτήριο ΠΑΝΟΥΣΗ
2) Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής
Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ
3) Προϊστάμενο Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού
Ταξίαρχο κ. Αχιλλέα ΣΚΑΝΔΑΛΗ
Κύριε Αρχηγέ,
Ενόψει της ψήφισης του Προϋπολογισμού έτους 2017, στον οποίο καταγράφονται και οι προβλεπόμενες πιστώσεις για τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και τις εποπτευόμενες από το Υπουργείο Εσωτερικών Υπηρεσίες, είμαστε υποχρεωμένοι να σας μεταφέρουμε την εύλογη αγωνία μας καθόσον έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει πειστικές απαντήσεις τόσο για το καίριας σημασίας ζήτημα της πλήρους εφαρμογής των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας (αποκατάσταση μισθολογικών αδικιών κλπ) όσο και για μια σειρά οικονομικού περιεχομένου εκκρεμότητες, παλαιές και νέες.

Για το ζήτημα των αποφάσεων του ΣτΕ και την συμμόρφωση της Κυβέρνησης, γνωρίζετε ότι διεξάγουμε έναν διαρκή αγώνα, κλιμακούμενο, με διάφορα μέσα με τελικό στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, τη δικαίωση των συναδέλφων μας και τη διαμόρφωση μισθολογίου βάσει των όσων ξεκάθαρα υπαγορεύονται από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Σε αυτόν δε τον αγώνα, θέλουμε τις υπηρεσίες του Αρχηγείου αρωγό και όχι απλό θεατή.
Αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που σας παραθέτουμε επιγραμματικά, γνωρίζετε επίσης ότι παρεμβαίνουμε διαρκώς για την επίλυσή τους εις τρόπον ώστε να μην καταρρακώνεται το ηθικό και το αξιόμαχο των συναδέλφων μας. Μάλιστα, μέσω των παρεμβάσεών μας έχουμε δρομολογήσει συγκεκριμένες προτάσεις-αποφάσεις, έτοιμες να λάβουν σάρκα και οστά. Πρόκειται για τα κονδύλια που αφορούν τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ, τα οδοιπορικά, τα πενθήμερα, τα νυχτερινά και το επίδομα εξομάλυνσης, το ΤΕΑΠΑΣΑ και τις αποφάσεις που πρέπει να εκδοθούν από τα αρμόδια υπουργεία.
Για να τύχουμε μιας συνολικής και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης για όλα τα ανωτέρω, παρακαλούμε όπως τις προσεχείς ημέρες, συγκαλέσετε στην «Αίθουσα Παύλος Μπακογιάννης» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας υπηρεσιακή σύσκεψη των αρμοδίων, ήτοι της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού (ΓΔΟΕΣ), της Διεύθυνσης Οικονομικών και της Διεύθυνσης Προσωπικού, στην οποία θα μετέχουμε κι εμείς ως οι πλέον θεσμικοί εκπρόσωποι του αστυνομικού προσωπικού, διασφαλίζοντας τα έννομα συμφέροντά του.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Για την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 6826572320283231153

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item