Συνάντηση της ΠΟΑΣΥ με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας

19-12-16
Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 605/1/23
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον πρώην Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας με επικεφαλής τον πρόεδρο αυτής κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, στο πλαίσιο των συναντήσεών μας με τα πολιτικά κόμματα.
Τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας ενημερώσαμε για τις εργασίες του 26ου πανελλαδικού μας συνεδρίου και ειδικότερα για τα θέματα αιχμής που μας απασχολούν αυτήν την περίοδο, όπως είναι η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας αναφορικά με την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών που υπέστησαν με τα μνημόνια οι ένστολοι έως το 2012.
Κατηγορηματική θέση της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτή διατυπώθηκε δια των εκπροσώπων της είναι ότι η Κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει πλήρως τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και οποιαδήποτε θεσμοθέτηση νέου ειδικού μισθολογίου πρέπει να είναι σύμφωνη με τα διαλαμβανόμενα στις τελεσίδικες αποφάσεις του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 400861562151411948

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item