Το Χαμόγελο των παιδιών το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων !

 http://www.easya.gr/sites/default/files/articles/images/_049_0.jpg

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Xριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση στο θέατρο «ΑΛΙΚΗ» στο κέντρο της Αθήνας. Η καθιερωμένη εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πειραιά, έχοντας ως μοναδικό στόχο να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μας, αλλά και στους γονείς συναδέλφους, να χαρούν και να περάσουν όμορφες στιγμές τις γιορτινές μέρες, σε μια περίοδο που η αστυνομική οικογένεια βιώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

    Η υπέροχη παράσταση «Μόνο αν το πιστέψεις…» της Κέλλυς ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ με το σενάριό της, τα μηνύματά της και τις ερμηνείες των ηθοποιών της, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων, οι οποίοι αποχώρησαν από το θέατρο με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

    Το καλωσόρισμα ανέλαβαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά ΛΙΟΤΣΟΣ  Σπυρίδων και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ΡΗΓΑΣ Νικόλαος, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς συναδέλφους και τα παιδιά τους, που αγκάλιασαν για ακόμα μια φορά μια δράση των Ενώσεών μας. Ευχαρίστησαν ιδιαίτερα επίσης την εταιρία Allou Fun Park για την προσφορά καρτών δωρεάν παιχνιδιών, καθώς και την  προσφορά παιδικών χυμών Αmita Fun, Amita Motion και νερών Αύρα από την εταιρία Coca-Cola 3E, τα οποία μοιράστηκαν με τη λήξη της παράστασης σε όλα τα παιδιά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!                                         Για το Δ.Σ.                                                                                           Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                       - Ο -                                                       - Ο -                                   - Η -

                 Πρόεδρος                          Γεν. Γραμματέας                                            Πρόεδρος                       Γεν. Γραμματέας          ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος                                      ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων            ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 3904447930662697774

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item