Μηνυτήρια αναφορά της Ένωσης Πειραιά για τη φύλαξη στόχων

 
Αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του Πειραιά για τη φύλαξη ευπαθών στόχων και την καταστρατήγηση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος υπέβαλαν τα μέλη της Ένωσης του
Πειραιά:
Με μελανά γράμματα είναι γραμμένη η ιστορία της ΕΛ.ΑΣ., είτε από λάθη, είτε από παραλήψεις, είτε από λάθος χειρισμούς. Όποια και αν είναι η αιτία όμως, είναι καθήκον όσων μένουν πίσω, να μαθαίνουν από το παρελθόν και να φροντίζουν για το μέλλον.
Με γνώμονα την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μελών μας και ύστερα από σωρεία παραπόνων και αναφορών τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, την 16-01-2017 ημέρα Δευτέρα, υπέβαλλε Αναφορά στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά για το μείζον θέμα της φύλαξης στόχων και την ευθεία καταστρατήγηση του σχετικού Π.Δ. 141/91. Δυστυχώς οι αιτιάσεις του Σωματείου προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και το Διοικητικό Συμβούλιο πλέον δεν είχε άλλη επιλογή ή εναλλακτική δυνατότητα. Οι συνάδελφοι που διατίθενται σε φύλαξη όχι απλώς έχουν δίκαιο αλλά οι διαμαρτυρίες τους είναι διαμαρτυρίες στοιχειώδους διαφύλαξης της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας τόσο αυτών όσο και των ΄΄στόχων΄΄.
          Ελπίζουμε ότι το όλο θέμα θα απασχολήσει ως κεντρικό, τους αρμόδιους και θα δοθούν πλέον λύσεις, λύσεις ζωής.
          Ευελπιστούμε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά στην Προκαταρτική ή Προανάκριση που θα διαταχθεί να διαπιστώσει τις εγκληματικές παρατυπίες και παραλείψεις και να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                       ΜΑΛΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
 
bloko.gr

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 6496912543505875435

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item