Πότε θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Μεταθέσεων για να καθορίσει θέσεις των τακτικών μεταθέσεων για το έτος 2017;

https://3.bp.blogspot.com/-gpouBNlph44/V6IjH5saKLI/AAAAAAAANig/Pa5qM1uiVccbvjiAjE7PCT-G64usX5-MwCLcB/s640/A_1.jpg

Σύμφωνα με το άρθρο  14 του Π.Δ.100/2003 παρ. 4. για τις τακτικές μεταθέσεις του εδαφίου γ' της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου ακολουθείται η εξής διαδικασία:
α. Το πρώτο 15νθήμερο του μηνός Ιανουαρίου κάθε έτους το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων, εκτιμώντας τις υπηρεσιακές ανάγκες, καταρτίζει αριθμητικούς πίνακες, κατά Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και Θεσσαλονίκης και Αστυνομική Διεύθυνση ή άλλη αυτοτελή Υπηρεσία που εδρεύει στη περιφέρεια τους αλλά δεν υπάγεται σ' αυτές, των κενών κατά βαθμό οργανικών θέσεων που πρέπει να πληρωθούν κατά τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις.
β. Οι ανωτέρω πίνακες κοινοποιούνται στις Υπηρεσίες το αργότερο μέχρι τέλους Ιανουαρίου και λαμβάνουν γνώση ενυπογράφως όλοι οι αστυνομικοί των ανωτέρω

Άρα το πρώτο 15νθήμερο του μηνός Ιανουαρίου έπρεπε να έχει συνεδριάσει το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων και να έχει καταρτίζει τους πίνακες προκήρυξης θέσεων τακτικών μεταθέσεων του έτους 2017 .
 Δυστυχώς όμως στην Ελληνική  Αστυνομία από ότι φαίνεται τα Π.Δ δεν τα έχουμε σε τόση μεγάλη υπόληψη αφού καθημερινά καταστρατηγούνται σχεδόν όλα όσα προβλέπουν την διασφάλιση των  δικαιωμάτων  των εργαζόμενων αστυνομικών!  (χρόνος εργασίας ανακοίνωση υπηρεσίας, ανάκληση Η.Α,  το Π.Δ περί υγιεινής και ασφάλειας)
To μόνο που μας ενδιαφέρει τελικά είναι η  αύξηση των  οργανικών θέσεων  Αντιστράτηγων από 5 σε 6.
Υ.Γ. Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών δεν βλέπει την Αθήνα ως πηγή ψηφοφόρων. που δεν θέλουμε να τους χάσουμε. γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι οι συνάδελφοι θέλουν να πάνε κάποτε σπίτια τους και γιαυτό και αγωνιζόμαστε

Π.Α.Σ.Α. ΑΘΗΝΑΣ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 7168295571293310276

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item