Τοποθέτηση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Θ. ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη σχετικά με τον Κώδικα Μεταθέσεων!

 
Στο  Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ αναφέρθηκα στο Σχέδιο Νόμου που διέρρευσε στα Μέσα και αφορά τον Κώδικα Μεταθέσεων. 
Το κείμενο που είδαμε είναι εντέλει πολύ χαμηλότερο των προσδοκιών όλων μας. Αντί να κλείσουν τα «παραθυράκια» για τους «ύποπτους» γάμους και τις επιμέλειες τέκνων, που πολλές φορές είναι προφανές ότι γίνονται για λόγους συνυπηρέτησης και μετάθεσης, συνεχίζεται η άδικη μεταχείριση των συναδέλφων που υπομονετικά περιμένουν την σειρά τους για μια μετάθεση. Σαφώς, η Υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει την οικογένεια και δη την μονογονεϊκή, αλλά θα ήταν πιο δίκαιο αν το έκανε μέσω άλλων διευκολύνσεων π.χ. στο ωράριο εργασίας και όχι με το να «μοιράζει» άκριτα μεταθέσεις. 
Μην ξεχνάμε ότι η ΠΟΑΣΥ έχει εδώ και καιρό συντάξει μια εμπεριστατωμένη και πλήρη πρόταση που αν υλοποιηθεί δεν θα αφήσει κανένα απολύτως κενό στις αδικίες που βιώνουμε.
Από πλευράς της Ηγεσίας είδαμε ότι υπάρχει κατανόηση και θέληση για λύση του προβλήματος. Συζητήθηκαν οι προτάσεις μας που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν καθώς και τα κωλύματα που παρουσιάζουν κάποιες άλλες στην υλοποίηση τους.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε επικεντρωμένοι στο ζήτημα, το οποίο έχει στοιχίσει πολύ σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.

Δημήτρης Παδιώτης
Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 3437646881033608704

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item