«Να αγαπάτε τον Έλληνα αστυνομικό…»

http://policeonline.gr/wp-content/uploads/2015/07/astynomia3.jpg

Μιά από τις δεκάδες επιτυχίες στη «διαδρομή» της Άμεσης Δράσης και γενικότερα της Ελληνικής Αστυνομίας, για να ενημερώνεται κι ο κόσμος πως δίπλα του δεν υπάρχει μόνο ο «κακός» αστυνομικός.. όπως πολλές φορές -δικαίως ή αδίκως- παρουσιάζετε… αλλά και ο καλός αστυνομικός.. αυτός ο αφανής ήρωας.. που με κίνδυνο ζωής, καταθέτει καθημερινά ψυχή και σώμα για την ασφάλεια του !
Με την ηθική αμοιβή της «ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑΣ» που έγινε αποδεκτή από τον Ταξίαρχο της Δ/ΝΗΣ ΆΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, προτάθηκαν οι δύο Αστυνομικοί της υπηρεσίας μας που τις πρωινές ώρες της 10 Αυγούστου 2015 κατόρθωσαν με παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα να συλλάβουν στην περιοχή του ζωγράφου τον Αλβανό δράστη ληστείας – ομηρίας στο σούπερ μάρκετ «LIDL».
Ο Αλβανός κακοποιός, αφού προηγουμένως κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα στα πλευρά και στο κεφάλι στον υποδιευθυντή του καταστήματος, υποχρέωσε με την απειλή όπλου τους δύο παρευρισκόμενους υπαλλήλους να τον δέσουν, να τον φιμώσουν και να τον οδηγήσουν σε διπλανό γραφείο.
Στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο απαιτούσε να του ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Τα λεπτά που κυλούσαν ήταν δραματικά και βασανιστικά για τους ανθρώπους που τα ζούσαν… μέχρι την έγκαιρη άφιξη του πληρώματος που κατόρθωσε αναίμακτα να τον συλλάβει και να τον δεσμεύσει.
Έτσι απλά και λιτά..
Να αγαπάτε τον Έλληνα αστυνομικό γιατί αυτή η περιγραφή μου είναι το ελάχιστο δείγμα από τα δεκάδες της καθημερινότητας του, που δυστυχώς δεν φτάνουν ποτέ στο φως της ενημέρωσης και της δημοσιότητας
του Αστυνόμου Β” Κώστα Καβαλινάκη
ΠΗΓΗ >ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

beteranizhta.blogspot.gr
 bloko.gr-policeonline.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2539271354531555863

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item