Η ένωση Αργολίδας για την ομάδα ΔΙΑΣ: " Ρισκάρουν τη ζωή και την ακεραιότητα τους για το κοινωνικό όφελος..."

http://www.bloko.gr/media/k2/items/cache/9f5b4cdb8ebcda8bc0eede0fd7b86e57_L.jpg

"Η Ένωση μας συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άργους για την επιτυχή αντιμετώπιση του συμβάντος της 21/8/2015 όταν επιχείρησαν να σταθμεύσουν και να ελέγξουν ύποπτο όχημα, ο οδηγός του οποίου για
να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο ενήργησε αναστροφή με αποτέλεσμα να παρασύρει μια δίκυκλη μοτοσικλέτα και να προξενήσει υλικές ζημιές - φθορές χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανένας από τους συναδέλφους λόγο της άμεσης αντίδρασής τους.    
Οι συνάδελφοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινήθηκαν άμεσα καταδιώκοντας το εν λόγω όχημα το οποίο τράπηκε σε φυγή και κατευθύνθηκε στο καταυλισμό ΡΟΜΑ της Γλυκειάς Ναυπλίου, με αποτέλεσμα κατόπιν ερευνών να αναβρεθεί ο ένας εκ των δραστών και να συλληφθεί, ο οποίος όπως μεταγενέστερα εξακριβώθηκε είχε εμπλοκή σε διάρρηξη οικίας.     
Οι συνάδελφοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αποτελούν πλέον το πρότυπο αστυνόμευσης στην κοινωνία, αφού δεν διστάζουν να ρισκάρουν την ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, χρίζουν των συγχαρητηρίων μας καθώς καθημερινά πασχίζουν για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες, κρατώντας υψηλά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.    
Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα η Ελληνική Πολιτεία θα αναγνωρίσει το επάγγελμα του Αστυνομικού ως Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό και θα εναρμονιστεί με την πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά στην εργασία τους οι αστυνομικοί αλλά και με την άποψη των πολιτών της κοινωνίας μας από τους οποίους καθημερινά δεχόμαστε τα συγχαρητήρια τους για το ότι καλούμαστε να τους προστατέψουμε κάτω από άκρως επικίνδυνες και αντίξοες συνθήκες.    
Η αναγνώριση εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας του επαγγέλματος του Αστυνομικού ως Επικίνδυνου και Ανθυγιεινού θα είναι μια ηθική επιβράβευση του Έλληνα Αστυνομικού θωρακίζοντας τον με ικανοποίηση για τις πολύτιμες υπηρεσίες αστυνόμευσης και ασφάλειας που προσφέρει στην κοινωνία."

                                                                  ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.          
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

bloko.gr

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 1490596112336683453

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item