Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ την 20/04/2016


http://www.poasy.gr/web/images/anakoinoseis_2016/13.04.2016/13.04.2016-5.jpg 
                                                                                       Αθήνα, 21 Απριλίου 2016


                                        Αρ. Πρωτ.: 200/2/127-α

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου την 20/04/2016
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Γραμματείας, κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόρη, για τις συναντήσεις και παρεμβάσεις μας, αναφορικά με την επίλυση συγκεκριμένων αιτημάτων και την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας που αναφέρονται στο προεδρείο εκ μέρους σας.
Παράλληλα, έγινε ανασκόπηση των κυριοτέρων θεμάτων που μας απασχολούν αυτήν την περίοδο, ήτοι της προώθησης από την Κυβέρνηση των ανατροπών του ασφαλιστικού μας συστήματος και της νέας λεηλασίας με την ένταξη των ενστόλων στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Για το όλο θέμα έγινε αναλυτική εισήγηση από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών, κ. Βασίλειο ΠΑΝΤΑΖΗ, όπου τονίστηκε η αναγκαιότητα της παρέμβασής μας σε επίπεδο συναντήσεων με τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων, πριν από τη ψήφιση των επίμαχων διατάξεων, ώστε να ενημερωθούμε κατά τον πλέον επίσημο τρόπο για τις θέσεις τους και τη στάση που θα τηρήσουν στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφισή τους.
Σε ό,τι αφορά το ΤΕΑΠΑΣΑ, το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τη θέση που τήρησε ο εκπρόσωπός μας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής που συστάθηκε για τα εφάπαξ βοηθήματα και ειδικότερα για τον τρόπο υπολογισμού αυτών.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να επιστήσει την προσοχή όλων όσον αφορά τη θέση της Ομοσπονδίας μας έναντι του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Προκειμένου να μην υπάρχουν περιθώρια παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, καθίσταται σαφές ότι ως συνδικαλιστικό κίνημα δεν διατηρούμε καμία σχέση επικοινωνίας και συνεργασίας. Σε περίπτωση δε που επιχειρηθεί εκ μέρους εκπροσώπων της τούτο, οφείλουμε με σαφή τρόπο, σεβόμενοι το συνδικαλιστικό μας ρόλο, να εκδηλώνουμε την αντίθεσή μας και να μην επιτρέπουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο την καπηλεία των αγώνων μας από ανθρώπους οι οποίοι δεν πιστεύουν στο συνδικαλιστικό ιδεώδες.
Οι καιροί επιβάλλουν σε όλους μας να επιδεικνύουμε τη μέγιστη εγρήγορση και προσοχή δεδομένου ότι το τρίτο Μνημόνιο επιφυλάσσει και για τον δικό μας κλάδο επαχθή νέα μέτρα τα οποία οφείλουμε να αντικρούσουμε με ξεκάθαρους όρους και προϋποθέσεις.
Σας καλούμε να διατηρήσετε αναμμένη τη φλόγα του αγώνα επιδεικνύοντας την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στους αιρετούς εκπροσώπους του συνδικαλιστικού μας κινήματος.
Ο δρόμος του αγώνα είναι μακρύς και δύσβατος!!
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 5855232338047932711

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item