Κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Λάρισας Μαγνησίας Τρικάλων Καρδίτσας για τις ύβρεις προέδρου ΠΑΕ σε βάρος συναδέλφων

http://www.sportrikala.gr/wp-content/uploads/2016/04/DSC08158.jpg
 Θυμό,οργή και αγανάκτηση προκάλεσε σε όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλίας αλλά και στη συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών η απαράδεκτη ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε Α.Ε.Λ που προσομοιάζει με πρόχειρο απειλητικό ραβασάκι, παρά με ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
Μπαίνοντας στο κόπο να τη διαβάσουμε, οφείλουμε,δυστυχώς,δίνοντας σου αξία,να σου απαντήσουμε ιδιοκτήτη, μιας και το προσωνύμιο κύριος το απεμπολεσες με τον οχετό ύβρεων που προς πάσα κατεύθυνση και χωρίς καμία διάκριση εκσφενδονισες.
Καταρχήν με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας των Τρικάλων πενήντα και πλέον οπαδοί της Λάρισας,στεναχωρημένοι προφανώς από τη κάκιστη εικόνα της ομάδος τους,απρόκλητα επιτέθηκαν με λακτισματα,πέτρες,μπουκάλια και σιδερένιες σχάρες που αποκόλλησαν στους αστυνομικούς θεωρώντας προφανώς αυτούς υπαίτιους που δε σκόραρε η ομάδα.Μάλλον έφταιγε η αστυνομία για τη κάκιστη αγωνιστική εικόνα και έπρεπε να τιμωρηθούμε για αυτό.
Συγγνώμη ιδιοκτήτη που δεν σας αφήσαμε να μας ανοίξετε το κεφάλι και να γυρίσουμε τραυματισμένοι σπίτια μας για τις γιορτές του Πάσχα.Αλλά δε φταίς εσύ , αλλά εκείνοι που μας ξεσπιτωνουν από όλη τη Θεσσαλία και αντί να προσφέρουμε τις υπηρεσίες στο πολίτη,που στενάζει από την εγκληματικότητα,αναγκαζόμαστε να υπηρετούμε ιδιωτικές επιχειρήσεις και ανώνυμες εταιρείες.
Αναγκαζόμαστε να λαμβάνουμε μέτρα σε γήπεδα που δεν έχουν καν λάβει την προβλεπόμενη άδεια από τη διοργανώτρια αρχή,με πρόχειρο επιχειρησιακό σχεδιασμό από τους διοικούντες,που αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους,τάχιστα και χωρίς ενδοιασμούς,ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να εξιλεωθουν, όπως άμεσα έσπευσε να πράξει και ο τοπικός διευθυντής.Ακόμα ψάχνουν τα κλειδιά από τις πόρτες προκειμένου να εξέλθουν οι διμοιρίες για να σώσουν τον συνάδελφο,οδηγό υπηρεσιακού λεωφορείου που δέχονταν επίθεση από μαινομενους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδος.
Επίσης για να γνωρίζετε στο γήπεδο υπήρχαν διμοιρίες υποστήριξης και όχι Ε.Κ.Α.Μ,όπως αναφέρεται η οποία αποτελεί την αφρόκρεμα της αστυνομίας,έχει θρηνήσει νεκρούς και δεν ασχολείται με χουλιγκανακια της επαρχίας.
Τέτοιες ανακοινώσεις προσβάλλουν την ιστορική Α.Ε.Λ με την οποία όλοι οι Θεσσαλοί μεγαλώσαμε οταν κάποιοι ασχολουνταν με τα τοπικά πρωταθληματακια της Αθήνας.
Οι ενώσεις μας επιφύλασσονται παντός νομίμου δικαιώματος τους.Όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς σου τους επιστρέφουμε ΑΤΟΦΙΟΥΣ.

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 2900909976458882042

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item