Ένωση Αθηνών: Αίτημα για παράταση υπόλοιπου αδειών 2015

http://www.easya.gr/sites/default/files/styles/articles_header/public/header_images/astunomia_madata_160661317.jpg?itok=el4k3xsJ

Το τελευταίο διάστημα με την έξαρση του προσφυγικού προβλήματος όλο και περισσότερες δυνάμεις από τις υπηρεσίες της Αθήνας αποσπώνται, μετακινούνται ή διατίθενται για την ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων των ελληνικών νησιών και όχι μόνο. Ιδιαίτερα δυνάμεις της Δ.Α.Ε.Α. συχνά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλούνται να επιχειρήσουν για αρκετές μέρες στα επίμαχα νησιά του Αιγαίου όπου γίνεται η ταυτοποίηση και η φιλοξενία προσφύγων.
Είναι προφανές για όλους ότι αυτό το φαινόμενο έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική κατάργηση του υπηρεσιακού προγραμματισμού των αδειών του 2016 και σίγουρα αποτελεί πρόβλημα στις προθεσμίες για χρήση του υπολοίπου αδειών του 2015. Ως εκ τούτου και μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος με την επιστροφή των ήρεμων συνθηκών, την ορθολογικότερη χρήση των παραπάνω δυνάμεων και για να τηρηθεί η αρχή της ισότητας μεταξύ των συναδέλφων που μετακινήθηκαν με αυτούς που δεν έχουν μετακινηθεί, να δοθεί περαιτέρω παράταση για τη χρήση υπολοίπου αδειών του 2015. Θεωρούμε ότι η ικανοποίηση αυτού του δίκαιου αιτήματός μας θα ανακουφίσει το ήδη επιβαρυμένο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ..
Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                  - Ο -
              Αντιπρόεδρος                                                                 Γεν. Γραμματέας
                                               
   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 5031463269752556619

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item