Διευκρινίσεις για τις φορολογικές δηλώσεις Αστυνομικών

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSh1op2NWLNXK0_lYh7HEv3_ppkIE6YfCbtTihvNajbQM6kzrfs 

Η Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση. Διαβάστε προσεκτικά τα όσα διευκρινίζονται
Μετά από συνάντηση που είχαμε με αρμόδιο υπάλληλο της ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης , σας ενημερώνουμε ότι    για τις αναδρομικές αποδοχές που εμφανίζονται στη βεβαίωση αποδοχών έτους 2015 και αφορούν τα έτη 2012, 2013, 2014, μέχρι στιγμής ισχύουν τα κάτωθι:
Θα πρέπει να καταθέσουμε για κάθε έτος ξεχωριστά και σε δύο αντίτυπα τροποποιητικές δηλώσεις. Οι δηλώσεις αυτές θα είναι χειρόγραφες και όχι μέσω TAXISnet(διαδικτυακά ), και θα κατατεθούν από τον κάθε υπόχρεο στην αρμόδια ΔΟΥ όπου ανήκει .  
Η προθεσμία για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων -λόγω αναδρομικών μισθών προηγουμένων ετών-, εκπνέει στο τέλος του φορολογικού έτους στο οποίο εκδόθηκαν οι βεβαιώσεις αποδοχών, δηλαδή την  31-12-2016 και μέχρι τότε δεν θα υπάρχουν κυρώσεις. Αντίθετα όποιοι καταθέσουν τις τροποποιητικές δηλώσεις μετά την 31-12-2016 θα υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος (Πρόστιμο ).
Τα έντυπα για τις δηλώσεις μπορείτε να τα κατεβάσετε από την σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων  και συγκεκριμένα από ΕΔΩ
Επειδή ακόμη δεν έχει ανοίξει το σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων, καλό θα είναι να περιμένουμε μερικές μέρες, για να δούμε ποια  ποσά θα εμφανίσει το σύστημα ως έσοδα του 2015, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στις παραπάνω ενέργειες. Εάν υπάρχει κάποια αλλαγή θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.
                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8
Ο Γενικός Γραμματέας
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
6944915881
policenet.gr/

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 8864329110451569937

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item