Τιμωρούν Αστυνομικούς αφήνοντας τους πραγματικούς υπαίτιους ατιμώρητους! Άρθρο του ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Γεώργιου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgY0eWClMQlFeDSFSXJOhvJaOeZKxfJHXHksn46cBjsOdS8tERmwMJOhf7x8_X0u_HaNiPP-XbnjlcQ9BbIOoYlrmeQhSfSGKKnnRA4TJhSi244h_e7Bl3u-pPiv8tjZwnrvIHid6vV9Rk/s640/tn.png2.png 

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το παραμικρό, δεν είναι δυνατόν να τιμωρούνται παραδειγματικά Αστυνομικοί που παρατάν σπίτια, οικογένειες, συμβάλλουν στην ομαλή υποδοχή και καταγραφή των προσφύγων και να χρησιμοποιούνται σαν ασπίδα προστασίας των πραγματικά υπεύθυνων οι οποίοι παρακολουθούν το πρόβλημα από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Η μη κλήση εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας στην σύνοδο των Αστυνομιών των Ευρωπαϊκών κρατών μιλάει από μόνη της και αποδεικνύει πόσο σέβονται τα λοιπά κράτη τα κέντρα αποφάσεων της Ελλάδας.
Διότι στην χώρα μας το να τιμωρηθούν οι πραγματικά υπαίτιοι και να παρθούν ορθές αποφάσεις επίλυσης του οποιουδήποτε προβλήματος αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός.....
Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν και δείχνουν 10-15 Αστυνομικούς ανάμεσα σε χιλιάδες μετανάστες βέβαια δεν δημοσιοποιούνται παρά μόνο σε ιστότοπους αστυνομικού ενδιαφέροντος διότι μάλλον δεν πουλάνε ή δεν ανεβάζουν τα νούμερα τηλεθέασης.
Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι καλούνται να εργαστούν σε αντίξοες συνθήκες για πάρα πολλές ώρες διότι κάποιοι δεν έχουν προνοήσει γι'αυτούς δεν απασχολεί απολύτως κανέναν.
Πότε θα καταλάβουμε ότι και οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ.
Πότε θα αντιληφθούμε ότι και αυτοί έχουν όρια.
Ποιος θα άντεχε σε τέτοιες συνθήκες για 10-15 ώρες να διατηρεί την ψυχραιμία του.Και προκαλώ τους πάντες να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ψυχολόγο-ψυχίατρο και όλες τις έρευνες που έχουν γίνει για να μάθουν για πόσες συνεχόμενες ώρες και κάτω από ποιες συνθήκες εργασίας μπορεί ένας ανθρώπινος οργανισμός να εργάζεται με καθαρό μυαλό.
Βέβαια και εμείς οι ίδιοι έχουμε μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά που παθαίνουμε.
Όσο αποδεχόμαστε αυτές τις συνθήκες εργασίας χωρίς να απαιτούμε να εργαζόμαστε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με τα απαραίτητα και κατάλληλα εφόδια καθώς πρέπει,τόσο η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία θα κρύβει τα λάθη και τις παραλείψεις της πίσω από την κάθε ατυχή ενέργεια κάποιου Αστυνομικού......

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
Υπέυθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης
Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Related

ΑΡΘΡΑ 2761835200364349327

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item