Δέσμευση της ΑΚΙΔΑ για κατάργηση του στρατωνισμού και την μείωση των στόχων φύλαξης της ΥΜΕΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζονται οι επισκέψεις αντιπροσωπείας της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.) στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής, για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων αλλα και για να συζητήσουν Υπηρεσιακά θέματα που απασχολούν το προσωπικό.

Ειδικότερα, κλιμάκιο της Α.ΚΙ.Δ.Α επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. όπου συναντήθηκε με σπουδαστές και προσωπικό, και συζήτησε μαζι τους θέματα που αφορούν την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευση αλλά και τη δια βίου επιμόρφωση καθώς και θέματα που τους απασχολούν, με καίριο ζήτημα την κατάργηση του στρατωνισμού που αποτελεί αναχρονιστικό και αναποτελεσματικό κομμάτι της εκπαίδευσης τους,, δεσμευόμενοι να προβούν σε όλες τις ενέργειες για την κατάργηση του.
Στην Διευθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων η αντιπροσωπεία της Α.ΚΙ.Δ.Α άκουσε τα προβλήματα των συναδέλφων και δεσμεύτηκε οτι θα προσπαθήσει με παρεμβάσεις στην φυσική και πολιτική ηγεσία για την ενίσχυση της υπηρεσίας ώστε να καλυφθεί μέρος των κενών οργανικών θέσεων όπως επίσης για την αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδιασμού των ανωτέρω δυνάμεων για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την ελάττωση της άσκοπης καταπόνησης του προσωπικού με ταυτόχρονη μείωση των στόχων φύλαξης.
Επιπλέον η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, την Υποδ/νση Ασφαλείας Μελών Κυβέρνησης & Πολιτικών Προσώπων-Ξένων Επισήμων, Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών, Δ/νση Διαβατηρίων και Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών όπου αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό και επικεντρώθηκαν σε θέματα που αφορούν την εύρυθμη και αποδοτικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών, στα πλαίσια ασφαλών συνθηκών εργασίας και διασφάλισης των δικαιωμάτων των Αστυνομικών με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Τέλος το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και Υπηρεσίες του Αρχηγείου, με δέσμευση την καλή συνεργασία προς όφελος των εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία και την κοινή προσπάθεια επίλυσης των εργασιακών τους προβλημάτων. 
 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ(Α.ΚΙ.Δ.Α.)
 http://4.bp.blogspot.com/-ezvFKkoQ22s/Vf6eexFkt4I/AAAAAAAAALc/5b2mZs24QXo/s1600-r/transparent2.png

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2645690895551797865

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΣυγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item