ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. : Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ.Πατουλίδου.

http://news.makedonias.gr/wp-content/uploads/2014/10/patoulidou2.jpgΣτα πλαίσια των συνεχιζόμενων επαφών της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. Κ.Μακεδονίας, με θεσμικά πρόσωπα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της, με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ.Βούλα ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ.
Τα μέλη της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α., τόνισαν στην κ.Πατουλίδου πως Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν το βιοτικό επίπεδο των υπηρετούντων σε αυτή αλλά και το επίπεδο ασφαλείας που παρέχεται στους πολίτες και ζήτησαν την στήριξη της ίδιας και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.
Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. επέδωσε κατά την διάρκεια της συνάντησης , υπόμνημα με σειρά αιτημάτων και από την πλευρά της η κ.Πατουλίδου, εξέφρασε την κατανόηση της στα αιτήματα της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. και μεταξύ άλλων τόνισε πως από πλευράς Περιφέρειας θα δρομολογηθεί το θέμα της προμήθειας οχημάτων μέσω Ε.Σ.Π.Α. (όπως έγινε και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία), ενώ έδειξε  ενδιαφέρον και ζήτησε εκτενή ενημέρωση για θέματα όπως η δημιουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των συναδέλφων και Αστυνομικού φαρμακείου. Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. συνεχίζει τον αγώνα της, με θέσεις, προτάσεις και παρεμβάσεις, χωρίς απειλές, χωρίς προσωπικές υποσχέσεις, χωρίς διχαστικές ανακοινώσεις...
                                 ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
                       ΩΡΑ για ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ

                                                                                                          τα ιδρυτικά μέλη

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7234464603392926073

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item