Α.Σ.Π.Α. :Στο συνδικαλισμό δεν χωρούν βαθμοί και αξιώματα.

http://img.pathfinder.gr/clubs/images/61/311561/6.jpg 

Ξεκαθαρίζουμε ότι ουδέποτε ασχοληθήκαμε ούτε προτιθέμεθα να ασχοληθούμε με εκλογές της ΠΟΑΞΙΑ. Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί όμως, όταν βλέπουμε συνδικαλιστικές παρατάξεις Αξιωματικών,να διαχωρίζουν τους Αστυνομικούς σε Αξιωματικούς και Αστυφύλακες και να μιλούν με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εμάς.
Ειδικά για το θέμα των δικαστηρίων και την παρουσία των Αστυνομικών σε αυτά(είτε είναι Αστυφύλακες είτε Αξιωματικοί)το οποίο ταλανίζει όλο το Αστυνομικό προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν αφορά μόνο μερίδα αυτού ανάλογα τον βαθμό που φέρει.
Όλοι μας θα πρέπει να αντιληφθούμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς, με τα απανωτά χτυπήματα που δεχόμαστε σε μισθούς, ασφαλιστικά, εργασιακά, ότι τέτοιες φωνές διαχωρισμού δεν χωράνε.Θα πρέπει  από κοινού να αγωνιστούμε για το καλύτερο όλων,για να μπορέσουμε να περισώσουμε ότι μπορούμε από την λαίλαπα που έρχεται.
Εμείς σαν ΑΣΠΑ αγωνιζόμασταν,αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό και το δίκαιο όλων των συναδέλφων και το έχουμε αποδείξει διαχρονικά αυτό.
Εκατοντάδες μέλη της Ε.Α.Υ.Θ. οι οποίοι είναι Αξιωματικοί έχουν ζητήσει πολλές φορές την οποιαδήποτε βοήθεια από το σωματείο μας,και πάντα οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας έχουν ανταποκριθεί θετικά σε ορθά αιτήματα χωρίς να επηρεάζονται από τον βαθμό.
Διότι όταν ασχολείσαι με τα κοινά θα πρέπει να ξεχνάς βαθμούς και αξιώματα για να μπορέσεις να δεις το δίκαιο και το σωστό.
Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης
Ακολουθεί το επίμαχο κείμενο:
Υ.Γ.: Πάντως το θέμα της συνεχούς κλήτευσης και  παρουσίας Αστυνομικών ως μάρτυρες στα Δικαστήρια , είναι  πρόβλημα σαφώς γενικότερης φύσης της Αστυνομίας (με την επίλυση του οποίου και εμείς συμφωνούμε) αλλά όχι κατ ουσίαν θέμα που αφορά τον Αξιωματικό. Ο Αξιωματικός θα κληθεί  μάρτυρας ελπίζουμε να το γνωρίζετε σε σοβαρές υποθέσεις στις οποίες θα απαιτείται η παρουσία του στο ακροατήριο και δεν θα μπορεί να το αποφύγει! Ας Καταλάβουν ότι δεν είναι ΠΟΑΣΥ να προωθεί θέματα που απασχολούν τους Αστυφύλακες και το χαμηλότερο προσωπικό αλλά Συνδικαλιστικός Συνδυασμός Αξιωματικών.
«ΔΕΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .
 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7406044902796099688

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOKΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συγχρονη Αστυνομια

item