Ας αφήσουν λοιπόν την σπέκουλα για τον κίνδυνο της εσωστρέφειας !

 http://www.newslog.gr/images/medium/2013/05/29/i-skay-parousiazei-to-panorama-twn-upopsifiwn-kai-twn-parataksewn-stis-ekloges-tis-athinas-604462.jpg

Ειλικρινά μου προκαλεί έκπληξη οτι αρκετοί συνδικαλιστές και οχι μόνο να είναι υπέρμαχοι του ενιαίου ψηφοδελτίου στις εκλογές των αστυνομικών με το πρόσχημα της δήθεν κομματικοποίησης .

Δηλαδή κύριοι τί θέλετε όποιος πάρει το 50% συν 1 ψήφο, να κερδίζει όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία.


Το υπόλοιπο 49,9 %, για ποιο λόγο να συμμετέχει σε οποιοδήποτε αγώνα και διαδικασία, αφού εκ των προτέρων θα αποκλειστεί;

Εχω ιδία πείρα από ενιαίο ψηφοδέλτιο όπου σε εκλογές της Ενωσης Ατικής πήραμε 960 σταυρούς και εγώ όπως επίσης και οι δύο συνυποψήφιοι μου που συνεργαζόμασταν και δεν εκλέξαμε κανέναν στο Δ.Σ και κανέναν αντιπρόσωπο.
Η πρώτη ομάδα έβγαλε 8 στο Δ.Σ και η δευτερη 3 Αν όμως υπήρχε το παραταξιακό ψηφοδέλτιο η πρωτη ομάδα θα εβγαζε 6 η δευτερη τρεις και εμείς 2, αντίστοιχα θα ήταν σε ποσοστά και η κατανομή στους αντιπροσώπους.

Ας αφήσουν λοιπόν την σπέκουλα για τον κίνδυνο της εσωστρέφειας και τις δήθεν ανίερες συμμαχίες.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
Μέλος Δ.Σ. ΕΑΣΥΑ
Αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΠΑΣΑ
 

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 3248837575627574011

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item