Στο όνομα και στη μνήμη του Νεκτάριου...


Πρόκειται για κάποιες επιλογές που σκέφτεσαι πολύ το ειδικό τους βάρος όταν καλείσαι να σηκώσεις ένα πολύ μικρό τμήμα μιας ευθύνης.

Μιας ευθύνης απέναντι σε έναν νέο άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του για το κοινωνικό όφελος, στερώντας την από τα δύο ανήλικα παιδιά του και τη σύντροφο του.

Ο υπαρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης Νεκτάριος Πράσατζης, άφησε τη στερνή πνοή του ένα μοιραίο πρωινό, στις 28 Μαΐου, σε μια διασταύρωση του Δεβδροπόταμου.

Ο Νεκτάριος. ήταν 43 ετών, πατέρας δύο παιδιών, διέμενε στην Ευκαρπία και υπηρετούσε στην ΔΙΑΣ κεντρικού τομέα. Ήταν κι αυτός ένας από τους πολλούς αστυνομικούς δεν έδωσε το υπηρεσιακό παρόν την επόμενη ημέρα.

Η πρόσκληση της Ένωσης Θεσσαλονίκης ήταν για εμένα τιμή και ευθύνη παράλληλα, απέναντι και στο όνομα του νεκρού αστυνομικού από την κοινή μας πατρίδα, την Δράμα, που έπεσε στο βωμό της δικής του ευθύνης και του καθήκοντος.

Γιώργος Καραϊβάζ
Παραθέτουμε τμήμα του δελτίου Τύπου για την εκδήλωση στήριξης της οικογένειας του Νεκτάριου που θα διοργανωθεί τη ερχόμενη Τετάρτη

"Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, διοργανώνει για την οικονομική στήριξη της οικογένειάς του, φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, με συμβολική τιμή εισιτηρίου.
    Στον αγώνα θα λάβουν μέρος γνωστοί αθλητές, μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και το παράρτημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
    Πρέπει όλοι να στηρίξουμε με την παρουσία μας την εκδήλωση στη μνήμη του Νεκτάριου!


Το οφείλουμε σε όλους τους συναδέλφους μας που «έφυγαν» νωρίς,
αλλά και στους εαυτούς μας."


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος


www.bloko.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3108651472172770301

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item