1 Μαρτίου: Ημέρα μνήμης και Τιμής των 2 Ηρώων Συναδέλφων μας !

 https://4.bp.blogspot.com/-A6CTDer2Ilc/VtVZrHedvvI/AAAAAAAAAIk/8rVkjY1no04/s640/12804773_10208975948378210_3022818055999194148_n.jpg

Ημέρα μνήμης και Τιμής των 2 Ηρώων Συναδέλφων μας που την 1-3-2011 έπεσαν νεκροί από πυρά κακοποιών κατά την διάρκεια καταδίωξης.
Εξι χρόνια μετά τη δολοφονία των ηρώων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση που οργανώνει κάθε χρόνο, στο ίδιο σημείο το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής και ο Ομιλος φίλων Δυτικής Αττικής. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

Αριθ. Πρωτ. 11/27-02-2017                                                                                    27/02/2017, Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ.

 Την Τετάρτη  01/03/2017 συμπληρώνονται  έξι χρόνια από την ημέρα της ηρωικής θυσίας των συναδέλφων μας, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, οι οποίοι υπηρετούντες ως Ειδικοί Φρουροί στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, θυσιάζοντας την ζωή τους  ως ύστατη προσφορά στην κοινωνία και την Πατρίδα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, με την  συμμετοχή  με του Ομίλου φίλων Δυτικής Αττικής  αποφάσισε, όπως κάθε χρόνο, να διοργανώσει  επιμνημόσυνη δέηση η οποία θα τελεστεί στο Ρέντη, έμπροσθεν του  μνημείου των πεσόντων,  την Τετάρτη 01/03/2017 και ώρα 18:30, την ιδία ώρα που έξη  χρόνια πριν, εκεί, άφησαν την τελευταία πνοή τους οι δυο Ήρωες συνάδελφοι μας  .

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α καλεί άπαντες τους συναδέλφους να παραστούν στον ιερό βωμό της θυσίας των συναδέλφων, εκδηλώνοντας ύστατο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η μνήμη παραμένει άσβεστη και αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Οι  "επικίνδυνοι" πολιτικοί που μιλούν και υποτιμούν το έργο και τις θυσίες μας, βάζοντας στη ζυγαριά της σύγκρισης το πένθος και την απώλεια ανθρώπων κάθε επαγγελματικής τάξης, βρίσκοντας ολιγοβαρή την εκατόμβη νεκρών αστυνομικών, δεν έχουν παρά να υπερασπιστούν μόνοι τους τον εαυτό τους χωρίς τα κορμιά των αστυνομικών που χρησιμοποιούν  για ασπίδα.

Στην τελετή έχει προσκληθεί η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

                                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                          -O-                                                                 -O-

                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                

              ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ   

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 8257793445660368578

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item