ΠΟΑΣΥ : Προσκλητήριο μάχης !

https://1.bp.blogspot.com/-sDBV9y0Mlcw/Vy2Mxt16mzI/AAAAAAAANYk/TTEkCgpBaocMUdJw7tfdD2-1QS7CxTZgQCLcB/s640/12670260_1050035108351790_4252857294217169261_n.jpg 
 
Αθήνα, 06 Φεβρουαρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 200/4/224
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Μετά από δυο χρόνια ιώβειας υπομονής και προσμονής ότι η Κυβέρνηση θα συμμορφωνόταν πλήρως στις αποφάσεις του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, αλλά και ένα και πλέον χρόνο πλήρους αβεβαιότητας και κοροϊδίας εκ μέρους των αρμοδίων υπουργών όσον αφορά στην αναμόρφωση των ειδικών μισθολογίων και την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, η Ομοσπονδία μας είναι υποχρεωμένη να εκφράσει με κάθε μέσο την έντονη διαμαρτυρία της και να βάλει τέλος στην υπονόμευση των θεσμών.
Οι αδυναμίες στην διακυβέρνηση του τόπου και στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, δεν μπορούν να μετατραπούν σε αδυναμίες του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Είμαστε ισχυροί και κανείς δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει στον αγώνα μας.
Τούτων δοθέντων και υλοποιώντας τις αποφάσεις του 26ου πανελλαδικού μας συνεδρίου, έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αναμονής για διάλογο, που ουδέποτε έγινε σε ουσιαστικό επίπεδο με τους Κυβερνώντες, σας καλούμε να προβείτε άμεσα στη σύγκληση Γενικών Συνελεύσεων, καλώντας όλα σας τα μέλη να συμμετάσχουν σε αυτές προκειμένου να ενημερωθούν για το διεκδικητικό μας πλαίσιο και τον αγώνα που όλοι μαζί θα δώσουμε τις προσεχείς ημέρες.
Η σύγκρουση με την Κυβέρνηση ξεκίνησε! Ο αγώνας μας δεν είναι συντεχνιακός! Ο αστυνομικός είναι Άνθρωπος και η ζωή του δεν αποτιμάται σε χρήμα με λογιστικές αλχημείες χάριν της ικανοποίησης των συμφερόντων των ξένων δανειστών.
Για τις θέσεις μας αυτές, σας καλούμε επίσης, να ενημερώσετε όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές της παρούσης Βουλής και να τους καταστήσετε σαφή την απόλυτη εναντίωσή μας στην ψήφιση νέων επιζήμιων διατάξεων για τους Έλληνες Αστυνομικούς. Επιζητούμε από αυτούς την έμπρακτη στήριξή τους με τη συμμετοχή τους στις Γενικές μας Συνελεύσεις και τη δημόσια τοποθέτησή τους.
Χορτάσαμε από «θωπείες», υπεκφυγές και μασημένα λόγια.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 7305345790020192057

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item