20 Διερμηνείς-Μεταφραστές στην Ελληνική Αστυνομία


assstybaraz.jpg

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με είκοσι (20) Διερμηνείς – Μεταφραστές για τις γλώσσες και διαλέκτους Αραβική, Φαρσί, Παστού – Νταρί, Μπενγκάλι, Χιντί, Ουρντού, Παντζαμπί, Σοράνι, Κουρδικά και Γεωργιανά, για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Έργο των Διερμηνέων – Μεταφραστών είναι η ενίσχυση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την υλοποίηση διαδικασιών σχετικών με την αναγκαστική επιστροφή υπηκόων τρίτων χωρών.
Ως τόπος εκτέλεσης του έργου ορίζονται στο Νομό Αττικής η Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής και στην Περιφέρεια η Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και τα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου, Δράμας, Ξάνθης και Ορεστιάδας. Ωστόσο, δύναται να οριστεί ως τόπος εκτέλεσης του έργου και οποιοσδήποτε άλλος τόπος όπου παρίσταται ανάγκη λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος.
Σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό κινείται με ίδια έξοδα μετάβασης και παραμονής, χωρίς δικαιολόγηση περαιτέρω εξόδων, πέραν αυτών που προβλέπονται από τη Σύμβαση Μίσθωσης Έργου.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν την επισυναπτόμενη στην παρούσα ανακοίνωση αίτηση – υπέυθυνη δήλωση, μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, ως εξής:
Αίτηση για την Προκήρυξη 6481/3/277-ιδ΄ Υπουργείο Εσωτερικών Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας Κλάδος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού Τμήμα Πολιτικού Προσωπικού με σχέσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου υπόψη κ. ΜΑΥΡΙΔΗ (τηλ. Επικοινωνίας 210 6922318, 2131520298) Π. Κανελλοπούλου 4 Τ.Κ.: 101 77 ΑΘΗΝΑ
Ο υποψήφιος/α, αφού ελέγξει ότι έχει συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά – πιστοποιητικά τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων του/της  τα αριθμεί σε εμφανές τους σημείο και ακολούθως τα καταγράφει με την ίδια σειρά αρίθμησης στον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ της αίτησης.
Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.
Στη συνέχεια συμπληρώνει την ημερομηνία και το ονοματεπώνυμό του/της κάτω από το κείμενο της ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, την οποία και υπογράφει μετά από προσεκτική ανάγνωση.


Η Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας θα προβεί σε αυτεπάγγελτη αναζήτηση αντιγράφου Ποινικού Μητρώου δικαστικής χρήσης μόνο των επιτυχόντων/χουσών, ή καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής εάν τούτο κριθεί απαραίτητο από την Επιτροπή αξιολόγησης προσόντων υποψηφίων, κατ’ εφαρμογή του Νόμου 3242/2004 (Α-102) σε συνδυασμό με την 2458/2005 Κ.Υ.Α. Υπουργών Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Υπουργού Δικαιοσύνης (Β΄-267) όπως τροποποιήθηκε με την 92605/2005 (Β-1334) Κ.Υ.Α. και με την ΔΙΑΔΠ/Α/22863/2006 (Β- 1551) όμοια.
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι …Παρασκευή 17/02/2017………….. Κάθε υποψήφιος/α δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης σε μία από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Εσωτερικών (www.astynomia.gr) και συγκεκριμένα ►Οδηγός του Πολίτη ►Προκηρύξεις 2017
Η αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό απορρίπτεται και ο/η υποψήφιος/α κρίνεται ως ΜΗ ΙΚΑΝΟΣ/Η για περαιτέρω συμμετοχή σ’ αυτόν, εάν δεν υποβάλει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα Ανακοίνωση
Δείτε εδώ την ανακοίνωση.
Δείτε εδώ την αίτηση.

e-dimosio.gr

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 8222889550845817368

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item