Αποκαλύφθηκαν τα ψέματα σας! Μόνο 30 Αστυνομικοί μετατίθενται στη Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμός των τακτικών μεταθέσεων 

Αποκαλύφθηκαν τα ψέματα σας!

Το τελευταίο διάστημα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε αλλεπάλληλες συναντήσεις με πολιτικούς και υπηρεσιακούς φορείς, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και επίλυση του μεγαλύτερου προβλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, την τεράστια έλλειψη προσωπικού.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης με τα δώδεκα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, τα υποστελεχωμένα Αστυνομικά Τμήματα, τους συναδέλφους των διμοιριών να μετακινούνται μόνιμα στα νησιά και την εγκληματικότητα να καλπάζει, ενισχύθηκε για το νέο έτος με μόλις 30 Αστυνομικούς! Κάτω από άλλες περιστάσεις, οι υπεύθυνοι θα μπορούσαν να επικαλεστούν άγνοια αλλά αυτό δεν ευσταθεί αφού είχαν ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση. Σήμερα, οι ψεύτικες υποσχέσεις και τα λόγια συμπάθειας αποκαλύφθηκαν περίτρανα.
Δεν επιτρέπεται πλέον οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζονται σαν δεύτερης κατηγορίας, ιδίως όταν η πόλη μας επιβαρύνεται υπηρεσιακά ολοένα και περισσότερο. Οι αναλογικά λιγοστοί συνάδελφοι έχουν μετατραπεί σε σκοπούς για την φύλαξη προσώπων, κτιρίων και πρόσφατα του πρωθυπουργικού γραφείου. Πότε όμως θα μπει στην “ατζέντα” των υπεύθυνων και η ασφάλεια των πολιτών; Οι διαρρήξεις στις γειτονιές της πόλης μας έχουν γίνει καθημερινότητα και η μικροεγκληματικότητα εκθέτει την Ηγεσία.
Εντύπωση και απορία μας προκαλεί ότι ενώ ο αριθμός των τακτικών μεταθέσεων σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι, στην Θεσσαλονίκη, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, με τα μεγαλύτερα υπηρεσιακά κενά και τις ανάγκες της να αυξάνονται συνεχώς ο αριθμός των μετατιθέμενων μειώθηκε! Από πλευράς μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει την αστυνόμευση που της αξίζει.

Ο Πρόεδρος
 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

Ο Γεν. Γραμματέας
ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 7321865285778656803

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item