Ένωση Πειραιά: Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στις οικογένειές μας! Το οφείλουμε στην Κοινωνία!

Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών, συμμετείχε δυναμικά στην
Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Σωμάτων Ασφαλείας στο Σύνταγμα την 22-02-2017, ταυτιζόμενη πλήρως με τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας μας και των πρωτοβάθμιων σωματείων από όλη την Χώρα.

Δηλώνοντας σε όλους τους τόνους ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε, διεκδικούμε και απαιτούμε :
Την πλήρη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ,  ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις,  τον τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις,  την επαναφορά των 6.700 οργανικών θέσεων, την έκδοση των διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου (αναγνώριση χρόνου στρατιωτικής θητείας, μάχιμη πενταετία, αναγνώριση χρόνου σπουδών) για τους ένστολους.
Ομοίως, διεκδικούμε λύση και για ζητήματα που απασχολούν την περιφέρειά μας σε καθημερινή βάση όπως, το πάρεργο, οι συνεχώς αυξανόμενες οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις, η μη τήρηση του χρόνου εργασίας του αστυνομικού προσωπικού, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα,  η δύναμη σε έμψυχο δυναμικό που υπολείπεται σε ποσοστό 50-60% της οργανικής δύναμης, ο κίνδυνος από την φύλαξη ευπαθών στόχων, η καθαριότητα και υγιεινή υπηρεσιών και μέσων, η ασφαλής ενδοεπικοινωνία, ο εξορθολογισμός των δυνάμεων κ.λ.π.
 
Τονίζουμε ότι επιβάλλεται να αντιληφθεί η Κυβέρνηση, ότι ήρθε η ώρα που θα παύσει να επιβουλεύεται και να ψεύδεται ασυστόλως εις βάρος των ενστόλων. Να είναι βέβαιη δε πως αυτή η παύση, θα επέλθει με το αγωνιστικό μας φρόνημα που είναι αταλάντευτο και ακηδεμόνευτο.
Οφείλουμε επίσης να ενημερώσουμε την Κοινωνία και τους πολίτες του Πειραιά, ότι παρόλο το φιλότιμο και τον υπερβάλλοντα εαυτό μας, όλα τα ανωτέρω σοβαρότατα προβλήματα, αποτελούν τροχοπέδη στην παρεχόμενη ασφάλειά τους.
Τέλος δηλώνουμε ότι η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις ενημερώσεις και συναντήσεις, δράσεις και αντιδράσεις, όπου και όποτε απαιτηθεί, έως την τελική μας δικαίωση.
Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στις οικογένειές μας!
Το οφείλουμε στην Κοινωνία!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                ΜΑΛΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 8260988431876991790

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item