Λειτουργία Φυσικοθεραπευτικού Τμήματος στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών


                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                       
·Κατόπιν της υπ’ αρίθμ. 7010/10/58 από 2/2/2017 Εσωτερικής Διαταγής, οι διερχόμενοι ασθενείς του Φυσικοθεραπευτικού Τμήματος οφείλουν απαραιτήτως να εξετάζονται πρώτα από υπηρεσιακό θεράποντα ιατρό,  προκειμένου να γίνει διάγνωση της πάθησης.
·Οι Ιατροί  τους  χορηγούν απλό υπηρεσιακό παραπεμπτικό σημείωμα και όχι ηλεκτρονικά συνταγογραφούμενες φυσικοθεραπείες, προκειμένου αυτές πραγματοποιηθούν στο Φυσικοθεραπευτήριο της Υπηρεσίας μας.
·Σε περίπτωση που προσέλθει διερχόμενος ασθενής στο Φυσικοθεραπευτικό Τμήμα, με ηλεκτρονικά συνταγογραφημένες φυσικοθεραπείες, από ιδιώτη ιατρό, δεν θα γίνεται δεκτός για εξέταση, πριν τον εξετάσει και γνωματεύσει σχετικά Υπηρεσιακός Ιατρός.
·Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση φυσικοθεραπείων είναι να υπάρχει σχετική προσυνεννόηση του ασθενούς με το γραμματέα Τμήματος, προκειμένου αυτές υλοποιηθούν σε χρόνο που υπάρχει δυνατότητα στο εν λόγω Τμήμα (αυθημερόν ή μετά από κάποιες ημέρες). Εν συνεχεία, ο ασθενής, εάν υπάρχει δυνατότητα εξέτασής του αυθημερόν, με το υπηρεσιακό παραπεμπτικό σημείωμά του, διέρχεται από το Γραφείο Υποδοχής και Διαχείρισης Ασθενών και  λαμβάνει σχετικό εισιτήριο σειράς προτεραιότητας για την εξέταση του από το φυσικοθεραπευτικό τμήμα.
Η άσκηση βελονισμού συνιστά ιατρική πράξη και ως εκ τούτου εκτελείται μόνο από ιατρούς που διαθέτουν εμπειρία και έχουν εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί προς τούτο. Σε καμία περίπτωση εκτελείται από μη ιατρούς  και από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα υγείας.



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΔΕΚΑΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ (ΥΓ)
 
https://www.kiath.gr/media/k2/items/cache/e2acd849d365015ef08ef5b696dc9e31_S.jpg

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 7715753009482968886

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item