Η Ένωση Αθηνών μπροστά σε όλους τους Αγώνες!

http://www.easya.gr/sites/default/files/styles/articles_header/public/header_images/_092.jpg?itok=JZRkSzgM 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και την ομάδα μπάσκετ της Βουλής, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ., στο κλειστό γήπεδο «Εθνικής Αντιστάσεως» στην Καλλιθέα.
       Κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας των Βουλευτών ενώ τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα αποδοθούν στο σωματείο «ΕΛΙΖΑ» - Εταιρία κατά της κακοποίησης του παιδιού.   
       Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και υπεύθυνη για τον τομέα των Σωμάτων Ασφαλείας κ. Παναγιώτα ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Καβάλας κ. Νίκος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ρεθύμνου κ. Ιωάννης ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέας ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Παύλος ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Νάντια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και ο Γραμματέας του Τομέα Εργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κώστας ΠΑΝΤΑΖΗΣ.
       Παρευρέθησαν εκ μέρους της Φυσικής Ηγεσίας ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρ. Δυναμικού Υπ/γος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας καθώς και ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης Ταξίαρχος κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος.
       Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών & Επιμόρφωσης Αστυνομικών κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος και το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού και Πολιτισμού και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής κ. ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος.
       Επίσης παρέστησαν από την Ένωση Βορειοανατολικής Αττικής ο Πρόεδρος κ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος κ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ Παντελής, ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας και Ειδικός Γραμματέας Οργανωτικού κ. ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος, από την Ένωση Δυτικής Αττικής ο Πρόεδρος κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος και από την Ένωση Πειραιά ο Πρόεδρος κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων.
       Εκ μέρους του Δήμου Καλλιθέας ο Πρόεδρος Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης Δήμου Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.
       Το σωματείο «ΕΛΙΖΑ» εκπροσώπησε η υπεύθυνη ανεύρεσης πόρων κ. Μαρία ΝΟΜΙΚΟΥ.
      Ιδιαίτερη συμβολή στη διοργάνωση του αγώνα είχε η Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς επίσης και ο Αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Αχιλλέας.
      Ο αμφίρροπος αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με τις διακυμάνσεις του, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού των ομάδων για παρόμοιους αγώνες ίδιου χαρακτήρα και στο μέλλον.
      Οι συνθέσεις των ομάδων:
                                                Ομάδα Ε.ΑΣ.Υ.Α.
ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Αχιλλέας, ΡΗΓΑΣ Νικόλαος, ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης, ΜΠΑΝΙΑΣ Δημήτριος, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Ανδρέας, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ΔΟΥΒΟΣ Φίλιππος, ΤΟΜΠΡΟΣ Αναστάσιος, ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ Μάριος, ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ΠΟΛΥΖΟΣ Δημήτριος, ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ Αθανάσιος.
Προπονητής: ΜΟΥΡΙΧΙΔΗΣ Ιορδάνης
Ομάδα Βουλής
ΛΟΒΕΡΔΟΣ Ανδρέας, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος, ΤΖΑΛΑΛΗΣ Σάκης, ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ Παντελής, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Σάββας, ΥΦΑΝΤΗΣ Θεόδωρος, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Λεωνίδας, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Χρήστος
 Προπονητής: ΣΦΗΚΑΣ Σεραφείμ
         Τον αγώνα διεύθυνε ο συνάδελφος και διαιτητής της Α1 κατηγορίας, Αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς και μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού & Πολιτισμού της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος.
         Η Ένωση Αθηνών έχει διοργανώσει και στο παρελθόν παρόμοιες εκδηλώσεις ενώ στηρίζει ενέργειες που προάγουν τη φιλανθρωπία και τη στήριξη ευπαθών ομάδων. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει η ελληνική κοινωνία η προσφορά στους συνανθρώπους μας, που χρίζουν ανάγκης, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων μας.

                                                               Για το Δ.Σ.
                        - Ο -                                                                                 - Ο -

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                      
       ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                        ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 7098528161358341588

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item