Ενημέρωση για τη χορήγηση Δανείων ΤΕΑΠΑΣΑ

https://3.bp.blogspot.com/-aTIkGkd6_-E/VyI3O_gXLGI/AAAAAAAAuTk/YwGYdtm4fewMNkVYlx7HEo2CXuWpi8BkACLcB/s640/mexri-aurio-oi-aitiseis-gia-ta-daneia-tou-teapasa---osoi-pistoi-proselthete-2159954.jpg

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 506/1/47
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ύστερα από πληθώρα ερωτημάτων μελών Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, αναφορικά με τα δάνεια του ΤΕΑΠΑΣΑ, σας γνωρίζουμε τα εξής:

1) Στο ΦΕΚ 421-Β/14-02-2017 δημοσιεύθηκε η υπ' αριθ. ΓΔΟΕΣ/1/1/3-α από 04-02-2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, με την οποία εγκρίνεται η αποδέσμευση κεφαλαίων από τους Τομείς Προνοίας του ΤΕΑΠΑΣΑ.
2) Τα ως άνω εγκριθέντα κεφάλαια είναι αυξημένα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του περασμένου έτους, μετά από πιέσεις που άσκησε η Ομοσπονδία μας, τόσο σε επίπεδο Πολιτικής Ηγεσίας όσο και σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου.
3) Σε εύλογο χρονικό διάστημα και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑΠΑΣΑ, θα εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος χορήγησης των δανείων, η οποία θα διαμορφώνει το πλαίσιο των όρων και προϋποθέσεων χορήγησης αυτών, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 16 του ν.3586/2007, αλλά και με αντικειμενικές – αξιοκρατικές μεθόδους που εισηγήθηκε η Ομοσπονδία μας, κατόπιν προτάσεων Πρωτοβάθμιων Σωματείων.
4) Η ως άνω εγκύκλιος θα αναρτηθεί έγκαιρα στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ομοσπονδίας μας, καθώς και θα σταλεί άμεσα στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία / τηλεομοιότυπα των Ενώσεων μελών μας προς ενημέρωση των συναδέλφων ενδιαφερομένων.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, βρισκόμενο πάντα δίπλα στο συνάδελφο, προσπαθεί και επιτυγχάνει, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ταμείου μας, τον επαναπροσδιορισμό στις παροχές και στο πλαίσιο λειτουργίας του, στη βάση ενός αυτοτελούς ασφαλιστικού Φορέα που είναι αξιοποιήσιμος από το συνάδελφο, ανεξάρτητα από τα έτη υπηρεσίας του.
Η μάχη που έδωσε το συνδικαλιστικό μας κίνημα για την αυτονομία του Ταμείου δε σταματά στις διατάξεις του ν.4387/2016, αλλά είναι διαρκής και στόχο έχει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμισή του.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 5219892542833972150

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item