Ο συνδικαλιστικός αντίλογος θα πρέπει να διέπεται από ήθος και εκτίμηση για τα πρόσωπα και όχι από λασπολογίες και ύβρεις.

https://i0.wp.com/www.kefaloniapress.gr/wp-content/uploads/2016/09/astynomikoi.jpg?fit=1715%2C1000 

Μπορούμε και πιο κάτω...;;;;
Καταφέραμε να γίνουμε θέμα συζήτησης και πάλι στους συναδέλφους αλλά και στις λοιπές συνδικαλιστικές ενώσεις ανά την Ελλάδα, όχι για το έργο μας, αλλά για την μιζέρια μας, την εσωστρέφεια μας,
την κακία που βγάζουμε ο ένας για τον άλλον.
Άρθρα που δημοσιοποιούνται όχι για να αναδείξουν προβλήματα, αλλά για να προσβάλει ο ένας στον άλλον, διαστρέβλωση της αλήθειας με αποτέλεσμα να μπλέκουν συνάδελφοι, δημόσιες λογομαχίες.
Προσπάθειες να προσεγγιστούν συνάδελφοι για να συμμετάσχουν στις παρατάξεις μας, όχι με επιχειρήματα και έργο, αλλά με λασπολογία εναντίον των άλλων, με κομματικές προσεγγίσεις(εμείς είμαστε δεξιοί, εμείς αριστεροί).
Άραγε σε ποια εποχή ζούμε;;;;
Πολλοί θα πείτε ότι η δημιουργία παρατάξεων μας έφερε εδώ.
Μπορεί να είναι έτσι μπορεί και όχι,αφού και παλαιότερα τα ίδια συνέβαιναν.
Προσωπικά, θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους συναδέλφους για την κατάσταση αυτή. Στο μερίδιο που μου αναλογεί θα κάνω ότι είναι δυνατό να σταματήσει αυτή η κατηφόρα που μόνο χαμένους μας βγάζει.
Ο συνδικαλιστικός αντίλογος θα πρέπει να διέπεται από ήθος και εκτίμηση για τα πρόσωπα. Στο κάτω κάτω όλοι είμαστε συνάδελφοι και η ιδιότητα του Αστυνομικού είναι υψηλότερη από αυτή του συνδικαλιστή.
Δεσμεύομαι, ότι η Ένωση θα συνεχίσει να δουλεύει και να εκπροσωπεί τους συναδέλφους στο μέγιστο δυνατό, παρά την αρρωστημένη κατάσταση και παρά το πλήγμα που δέχεται σε όλα τα επίπεδα με την κατάσταση που επικρατεί.

Ο συνδικαλιστικός αντίλογος θα πρέπει να διέπεται από ήθος και εκτίμηση για τα πρόσωπα και όχι από λασπολογίες και ύβρεις. ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4943603375652640336

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item